Zafira dan duman cikma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asurhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elektrikli aç kapa yapan selenoid burada valf olarak yazılmış. valf türkçede sibop anlamına gelir sibopsa geri beslemeyi önlemez mi? Bide resme çok güldüm, hidrolik kontrol sistemi adı altında bi başlık var o ne ya?
türkiyedekı bütün pompacıların anladıgı kelımeyı yazmıslar,81 vılayettekı pompacılara gıt ,hepsıde valf der,ve katalogtakı resımde valf demış..bence ters olan bısey yok..ayrıca resımde selenoıd valf enjektörün en tepesınde,valf orta kısmında..yıne sorun yok..biga da özcelık pompa var tanırmısın?

türkiyedekı bütün pompacıların anladıgı kelımeyı yazmıslar,81 vılayettekı pompacılara gıt ,hepsıde valf der,ve katalogtakı resımde valf demış..bence ters olan bısey yok..ayrıca resımde selenoıd valf enjektörün en tepesınde,valf orta kısmında..yıne sorun yok..biga da özcelık pompa var tanırmısın?

Mehmet abi devam ediyor sanırım çalışmaya. Ben Ankarada Hidrolik dümen sistemleriyle ilgileniyorum 2 senedir. Yatlar için Hidrolik sistem imalatı yapıyorum.Ama resimde bir hata var sanırım,Dizel enjektöründe hidrolik bişeyler eklenmiş,bu resmin yanındaki hidrolik ile ilgili olan kısım bu resme ait değil.Uzatmaya gerek yok,senelerdir benim bildiğim Valf pompa üzerinde olan bir elemandır.Siz farklı tabir ediyorsanız saygı duyarım.

Debimetrede sorun var...

Merhaba Usta

Biraz önce makineye taktim ve hata kodu tam olarak su: P0400

Bu ne acaba

EGR sorunlu P0400 Egr

EGR denilen parcayi degistik yine ayni usta.

ariza tekrar yaniyorsa egr de sorun var

ne türe bir sorun olabilir ?

sifir mi takti

Simdi senden cevab gelmedi ben olasiliklari yazayim,
soketler temizledi mi? arti EGR yazilim isteyebilir...manifolt kapaklarina baksin ustan tam calisiyormu? en son olasilik basinc pompasi tam basmiyor buda kurumlu calismasina ve dolayli yoldan egr olarak karsiniza cikabilir bunlara ustan baksin

Merhaba Usta

EGR`yi Sifir takti, ama duman cikmaya hala devam ediyor. Sanki araba yüzde 40 degilde yüzde 20 calisiyor. Motor sicaksa bile gazi kökledigimde, yere siyah zerrecikler yapisiyor.

Geri