z14xep motorlarda triger yokmuş çok şaşırdımmm

tiwinport motorun farki ;)
erman sen yıne arabadan ses mı duydun kanka servise gıtmısın:D:D
:kop::kop::kop: yok kanka yaa stadın oraya gitmiştim not almaya ordan dönerken dedim arabamı şımartim azcık girdim sanayide bi rot balans yaptırdım;)biliyosun çok titizleniyorum arabaya:D

ruhsatta motor numarası yazar ordan bakıp emin olabilirsiniz

Abimde 2005 AstraH 1,6 var 105bg olan z16xep olması lazım onunkinde zincir yok :confused:

servisin bana söylediği z.. xep motorlarda zincir olduğu benim aracım 2006 astra g...

Benim bildiğim yeni opellerde (Z...DTH)dizellerde zencir,benzinlilerde triger kayışı olduğu şeklinde ama diğer markalar Renault gibi dizelleride triger kayışlı diye biliyorum.Kitapçığında 60.000 bakımında triger varsa zaten(hapı yuttun) anladın sen onu.

Son düzenleme:
astra H Z16XEP

Arkadaslar, biri yaziyor Z16XEP lerde zincir var. digeri abimde astra H Z16XEP var onda triger var diyor. Bunun aslini astarini bilen var mi? Tahmini degil ama gercekten bilen veya goren varsa bildirirse sevinirm. Arac 67 000 e geldi ona gore karar vermem lazim.

arkadaşlar sakın bu hurafeye inanmayın z14xep--z16xep bu motor code olanlarda triger kayışı var ve 60,000km de değişmesi gerekli sakın ama sakın bu laflara aşdanmayın kayış kopar canınız yanar ona göre..

Son düzenleme:
Arkadaslar, biri yaziyor Z16XEP lerde zincir var. digeri abimde astra H Z16XEP var onda triger var diyor. Bunun aslini astarini bilen var mi? Tahmini degil ama gercekten bilen veya goren varsa bildirirse sevinirm. Arac 67 000 e geldi ona gore karar vermem lazim.
kendinizi üye arşivinde tanıtımanız gerek ve adınızı soy adınızı imzanıza yazmanız gerek

Geri