Yumruk Atınca Düzeliyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Um1t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer Anadolu yakasındaysan yarın bi Opel Team'e göster de belki ucuz yollu bir öneride bulunabilirler...

Anadolu Yakasındayım, nerede bu opel team????
bide telefonunu yazarsanız (varsa) çok sevinirim...

Sayfanın sağ üst köşesine bak (banner'ın yanına), bulamazsan yardımcı olayım.

bendede sağ sis farı arzası omuştu bikaç kerev sinirlendim gittim hızlı bi tekme çaktım :D :D düzelti artık sorun fln yok :) :)
dsc00135ff2.jpg

benm arabayı aldığım 2 gün korna çalmaz oldu ama teyple ilgili tuşlar çalışıyordu baktırdım sigortası atmıişş... bilidğim kadarıyla bunlarda 2 tane sigorta bölümü var onlara bi bakltır derim..

lem aykal bu yazıyı ekranımda görebilmek için ilk işim lambanın tekini kırmak olacak ne güzel yazmış o öle:))

sat vectra A yada calibra al , masrafsız masrafsız bin

lem aykal bu yazıyı ekranımda görebilmek için ilk işim lambanın tekini kırmak olacak ne güzel yazmış o öle:))

ooo gökhanım daha neler sölüyor benbile bazen şaşıırıyom yaf :D bide arabanın hangi bölgesiyle ilgiliyse resmini gösteriyo sefiyom arabamı yaa :)

evet o özellik süpper, en çok hoşuma giden uyarı sıcaklık 3.0 derece ve altına indiğinde KAYMA TEHLİKESİ die uyarıo..

evet o özellik süpper, en çok hoşuma giden uyarı sıcaklık 3.0 derece ve altına indiğinde KAYMA TEHLİKESİ die uyarıo..

bunu diyosun sanırım oda çıktı bende :D :D :D (bide silcek suyu bittiğindede çıktı su gösteriyo böle fışkırıyo fln :) )

dsc00184fq4.jpg

abicim çok seviorum bu arabaların bu özelliğini... hatta bazen makara yapıorum yolda kendi kendime bu uyarılarla:)

Geri