yuh artık.. çok ilginç...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DOHCLINE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
masa yapmış üstünde yemek fln da yiyor.6milyon dolar olduunu da belirtmiş.yanlış bi sewgi eer adı sewgiyse...

manyak bitmio ki bi gece rüyasına girip ' sen beni sehpa yaptın bende seni klozete çeviriyorum' derse o zaman görürüm ben o arkadaşı :D

Söylenecek laf kalmamış bana...

Gercekci degil. Moskova'da Lenin'i oyle sakladiklari icin bu isin ne kadar pahali oldugunu, saklama icin gereken sartlarin ne oldugunu az bucuk biliyorum. En basitinden ozel isiklandirilmis bir oda olmasi lazim ki, resimde gorundugu kadariyla odada siradan bir isiklandirma var.

adamın kutup başları oksit yapmış biri şunun oksitlerini temizlesin.manyakmıdır nedir ölüyle aynı evde :D

olmaz bu kardda ya gerçek değildir böle bişi bence kim izn verir böyle bişeye

feyk bencede...

Gercekci degil. Moskova'da Lenin'i oyle sakladiklari icin bu isin ne kadar pahali oldugunu, saklama icin gereken sartlarin ne oldugunu az bucuk biliyorum. En basitinden ozel isiklandirilmis bir oda olmasi lazim ki, resimde gorundugu kadariyla odada siradan bir isiklandirma var.
Evet gerçekten uzak, çok kısa bir süre için olabilir belki ama uzun süreli olması tabiat kurallarına aykırı. Işık+İlaçlama+iklimleme böyle durumlarda önem arz eder. Yapılan ne amaçla olur ise olsun ölüye saygı duyulmalı.

fake gibi, gerçekse de büyük saygısızlık..
hadi adam kafadan sıyırmış ama nası oluyor da yetkililer boyle bişeye izin veriyorlar.. 6milyon $ için olsa gerek o da gerçi...

abi yuh ya.. fake olduğu kanaatindeyim tabii..

Geri