Yorumsuz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ghent

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlginçtir,bugün 230km hızla,izmit otobanında giderken,bir anda yan ayna fırladı arabanın...Tak tuk kapıya birşeyler çarpıyor,dedim ne oluyor?? Nasıl bir işçilik var hayret ettim doğrusu..230 ile giderken allahtan ayna fırladı,acaba aks,tekerlek falan fırlasa ne olacaktı? onu geçin,230 ile giderken arkadaki araca falan gelse , o araç sürücüsü o panikle ne kazalar yapabilir...
Sevindiğim tarafı ise,aynanın elektronik kablosu kopmadıgından dolayı aynamdan olmadım..Ancak kapımı güzel bir şekilde çizdiği için,teşekkürlerimi yarın gidip opele sunacağım..

Evet şimdi bu nasıl bir performance center aracıdır anlayabilmiş değilim..
Yorumunuz?

yapma yaww bencede YORUMSUZ dicek bişi bulamadım yazık !!! geçmiş olsuun.

çok geçmi$ olsun , allah korumu$ , dediiniz gibi allahtan arkanızda ba$kası yokmu$ , genede o süratlere pek çıkmayın ben çok büyük bi kaza atlattım , o gün bugündür emniyet kemerimi takmadan binmem arabama , insanın ba$ına gelmeyince anlamıo canının kıymetini. bence herkes daha dikkat etmeli , çok canım sıkılınca kısa mesafede hızlanıorum . herkes dikkat etsin canınız ucuz değil .

çok geçmi$ olsun , allah korumu$ , dediiniz gibi allahtan arkanızda ba$kası yokmu$ , genede o süratlere pek çıkmayın ben çok büyük bi kaza atlattım , o gün bugündür emniyet kemerimi takmadan binmem arabama , insanın ba$ına gelmeyince anlamıo canının kıymetini. bence herkes daha dikkat etmeli , çok canım sıkılınca kısa mesafede hızlanıorum . herkes dikkat etsin canınız ucuz değil .

Doğru söylüyorsunuz. Ancak hibçir zaman,trafiğin oldugu,kalabalık ve şehir içi mekanlarda bu şekilde gitmiyorum zaten..Emniyet kemerimi de araca bindiğim an takan biriyim..Yalnızca gece 1'de otoban boşken biraz aracımı deniyeyim dedim,ve gördüm,Lego olarak yapılmış sanırım :)

yarın opele gitçeksin ve önceden ayağı kırılmış ondan fırlamış ıvır zıvır dinlicek kendini bir kat daha sinirlendireceksin...

geçmiş olsun...

ama aynanın önceden darbe almadığı garantimi? yani o kadar teste maruz kalmış bir aracın aynası kolay kolay fırlamaz.. ki rüzgar tünelleri vs. en yüksek hızlara göre dizayn ediliyor. siz farkında olmadan biri kazara yıpratmış olabilir aynanızı..

Opellerde nedense bu ayna bir türlü uygun monte edilmiyor vida atmaktanmı kaçıyolar nedir:D bizim F kasaların aynalar katlanmıyor bile, her darbede çıkıyor tekrar takıyorsun yalama oluncada yüksek hızlarda titreme ve ses yapıyor. geçen yolda deynekci ben park edince aynayı kapatmaya yeltendi zor attım kendimi dışarı napıyosun dedim:D az daha gidecekti 75 TL :)

geçenlerde birer hafta arayla benim iki aynamında camları otobanda kendiliğinden düştü tanesi 200TL(sadece ayna camı), ikisi de benzer şekilde kapıları çizdi. Biri yavaş giderken düşüp kırılmadı tekrar yapıştırdım, diğeri içinse kaskoyu bozdurdum. Darbe falan yok yani, kendiliğinden düştü her ikiside, ucuz malzeme kullanmışlar.

vectra aynaları kadar sağlamı yok heralde:D
abi 230'la nereye gidiyodun allah aşkına:D
allah korusun,bişey falan olur vallahi..
opc ile basmayacaksın da neyle basacaksın,oda var:D

opell farkı bu yol bıter sorun bıtmez :D:D

Geri