1 Kas 2007 #31 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 o değil sitenin alayı sapıkmış haa
1 Kas 2007 #32 AdVeS Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eki 2007 Mesajlar 1,960 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Alper' Alıntı: facebook hızla yonja olma yolunda ilerliyor, amacından saptı sapacak. Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum,bi sayfa yayılmaya görsün, kız düşürücem diyeee komikazee dalıyorsunuz maşallahhh, ha yonjaaa ha feysbuuk ,,sonuç ortada ...
Alper' Alıntı: facebook hızla yonja olma yolunda ilerliyor, amacından saptı sapacak. Genişletmek için tıkla ... Evet katılıyorum,bi sayfa yayılmaya görsün, kız düşürücem diyeee komikazee dalıyorsunuz maşallahhh, ha yonjaaa ha feysbuuk ,,sonuç ortada ...
1 Kas 2007 #33 Alper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Tem 2007 Mesajlar 244 Tepkime puanı 0 Puanları 0 AdVeS' Alıntı: Evet katılıyorum,bi sayfa yayılmaya görsün, kız düşürücem diyeee komikazee dalıyorsunuz maşallahhh, ha yonjaaa ha feysbuuk ,,sonuç ortada ... Genişletmek için tıkla ... nedense sanal dünyada herkes ayrı bir özgüven bombası, herkes ayrı bir don juan. bende bunu çözemedim.
AdVeS' Alıntı: Evet katılıyorum,bi sayfa yayılmaya görsün, kız düşürücem diyeee komikazee dalıyorsunuz maşallahhh, ha yonjaaa ha feysbuuk ,,sonuç ortada ... Genişletmek için tıkla ... nedense sanal dünyada herkes ayrı bir özgüven bombası, herkes ayrı bir don juan. bende bunu çözemedim.