yonja mı? facebook mu?

yonja mı? facebook mu?

• yonja

Oy: 14 22.2%
  • facebook

Oy: 49 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    63
arkadaşlar facebook'a üye olan varsa aramızda searching kısmına opelim yazsın grubumuzda var hani :) ama ziya arkadaşımızın bişey dikkatini çekmiş yazdıktan sonra bizim gubun altındaki profil resmi baya acayip :):):):):):):)

facebook hızla yonja olma yolunda ilerliyor, amacından saptı sapacak.

BENCE ÇOK ZOR SAPMASI kaç üyesi TÜRK ki :D :D :D

ahahaha:kop: :kop: :kop:

şöyle söyleyeyim, osmanlı pokesi ve rakı sofrası uygulamaları 1-2 ay içinde facebookun en çok eklenenler listesine girmiş. sadece taraftar uygulamasında 100binden fazla Türk vardı üç büyüklerin taraftarı olan. varın gerisini siz düşünün.

facebook daha iyi bence

ahahaha:kop: :kop: :kop:

şöyle söyleyeyim, osmanlı pokesi ve rakı sofrası uygulamaları 1-2 ay içinde facebookun en çok eklenenler listesine girmiş. sadece taraftar uygulamasında 100binden fazla Türk vardı üç büyüklerin taraftarı olan. varın gerisini siz düşünün.
:D ben baktım yaklaşık 700000 civarında Türk network var 300000 doşardan olsa 1 milyon toplam sayı tahminim en az 100 milyon üyesi var gibi geliyor bana

ha bu arada benimde grubum var kalpsiz diye gerçi hit olmadı ama olsun ::):):):))

ziyacım kıbırısın güzel kızlarının msn adreslerini msnden iletirsen sevinirim :D

kızları duyunca ziyacım olduk yalnız :D:D

Geri