Yolsuzluk Operasyonu Hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o değilde asıl ZÜBÜK filmi, ne zaman izlesem şimdinin Türkiyesi derdimde gülerdim, çıktığında izledim aynı ülke, 90 da izledim aynı, 2000de izledim aynı 2010 da izledim şimdinin Türkiyesi dedim, sene 2014 şimdinin Türkiyesi diyeceğim,,,

Biz millet olarak ne isek, bizi yönetenlerde o. Maalesef biraz etrafa bakınca her kademede rüşvet, her yerde adam kayırma, işlerin bu şekilde gitmesine destek verme. Bizi yönetenlerin de aynı olması pek tesadüf değil. Milletçe silkinip kendimize gelmemiz gerekir. Aksi takdirde yılların bir önemi yok Özgüç abi.

ÖZAL ne demişti MEMURUM işini bilir, baska söze gerek varmı ?

hocam yalnız senin kullanıcı adıda iyiymiş :D

Dün akşamüstü, saat 5 gibi okuldan dönüyordum..Gazın litre fiyatı 2.99 idi...Neyse; eve geldim, şekerli yoğurt ile yarım havuç yedim, malum yaza fit girmek için :D kardeşim gelecekti izmir'den..Onu terminalden almaya çıktım saat 7 buçuk gibiydi..Sonra eve dönerken gördüğüm benzilikteki tabelaya bir baktım, LPG nin litre fiyatı 3.09 oluvermiş..Gaz alırken; pompacı abiye sordum;''Abi bu nedir ya?Akşamüstü daha 2.99 idi..Ne ara geçirmişler?Vallaha senelerdir geçiriyorlardı da bu kadar geçirmemişlerdi...''dedim...Pompacı abi de kaderci olduğunu belli eder cinsten bana ;''olsun,geçirsinler,ölmedik ya!'' diye cevap verdi...Ben de;''he,yani iyi birşey bize geçirmeleri?''dedim gülerek...O da ''şükür buna'' dedi..Ben de hadi hayırlı işler diyerek daha fazla sohbeti uzatmadım...Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz ve buna şükür :confused: vay canına.... :(

Önceden aylık maaşımla aracımın deposunu 9-10 defa fullerken şimdilerde ancak 4 kere fulleyebiliyorsam neden bunlara hakkımı helal edeyim ki?

Bu olaylar gerçekten bazı şeylerin raydan çıkmasına neden olacak korkusu içindeyim. Özellikle birden başlayan eylemler gibi... hiç iyi bir durum değil. Ve gerginlik tırmanmaya devam ediyor. Akşam izledim. Buna dur denmez ise çok geç olabilir. En azından seçim ile güven tazeleme yoluna gidilmesi gerek. Ya değilse iş işten geçecek bir hava sezinliyorum.

Önceden aylık maaşımla aracımın deposunu 9-10 defa fullerken şimdilerde ancak 4 kere fulleyebiliyorsam neden bunlara hakkımı helal edeyim ki?

Şimdi, sen yanlış biliyorsun! Her şeyin en iyisini biz biliriz.

Konuyu çarpıtıyorsun! Bu milleti kandırıyorsun. Biz iş başına geldiğimizde Vectraların deposu 20 lt'likti. Biz ne yaptık? Milletimiz zırt pırt durup benzin almasın diye depoları büyüttük. Bugün bir Vectra tam 56 lt'lik depoya sahip. Üç katına yakın büyütme sağlamışız. Bizim iktidarımız döneminde yapıldı bunlar. Cumhuriyet tarihi boyunca insanlar Vectralara 20 lt'lik depolarla bindiler! Biz değiştirdik bunu!

(Burada ellerine 50'şer TL sıkıştırılmış halk (!) alkışlar. ŞAK ŞAK ŞAK!)

Eee tabi böyle olunca sen ancak 4 defa doldurabilirsin deponu... Eskiye göre kıyasla bakalım, şimdi mi daha çok benzin alabiliyorsun yoksa bizim iktidarımızdan önceki zamanlarda mı? Biz hizmet ediyoruz hizmet, onlar ise milletimizi kandırmaya çalışıyor. İşte bu zihniyet Türkiye'nin ilerlemesine engel olan zihniyettir. Sandık başında bu zihniyete gereken dersi vereceğinizden zerre kadar şüphem yok!

(Tekrar ŞAK! ŞAK! ŞAK!)

--------------------

:)

Abi kusuruma bakmazsın umarım. O kadar alışmışız ki üsluba dilimden dökülüverdi. :)

Bu olaylar gerçekten bazı şeylerin raydan çıkmasına neden olacak korkusu içindeyim. Özellikle birden başlayan eylemler gibi... hiç iyi bir durum değil. Ve gerginlik tırmanmaya devam ediyor. Akşam izledim. Buna dur denmez ise çok geç olabilir. En azından seçim ile güven tazeleme yoluna gidilmesi gerek. Ya değilse iş işten geçecek bir hava sezinliyorum.

Nadir buna güven tazelemek değil de yolsuzluğu desteklemek denir. :maden:

Yürütme, yargı ve güvenlik güçleri kimseyi takmıyor, her kafadan bir ses çıkıyor. Gönül isterdi ki, adı yolsuzlukla anılan herkes temize çıkana kadar görevinden ayrılıp bir kenarda sessiz sedasız oturup sonucu beklemeliydi. Daha düne kadar oğlu sanık durumunda olan bir baba içişleri makamında oturuyordu, (sanık olan kişi suçlu değildir) sen oğlunu sorgulayanların başında dikilirsen o adamlar görevini sağlıklı bir şekilde yapamazlar. Soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için başbakanın tarafsız davranıp anında duruma müdahale etmesi gerekirdi ama artık çok geç kalındı. Delillerin toplanmasında dakikaların büyük önemi vardır. Aradan koskocaman bir hafta geçmiş adamlar nazlanarak istifalarını verdiler. Adamların istifa sonucu yaptıkları açıklamalara bakılırsa kabinenin birçok üyesi bu işe bayağı bulaşmış durumda.

Geri