yolda yapılan uygunsuz hareketler

başıma çok gelir genelde alttan alırım ama kaçmam:Dşuana kadar hep işe yaramıştır.geçmiş olsun...

başıma çok gelir genelde alttan alırım ama kaçmam:Dşuana kadar hep işe yaramıştır.geçmiş olsun...

evet alttan alıp kaçmamak lazım...kaçınca üstüne gidiyorlar korktu diye daha çok sıkıştırırlar...

Kaçmak tabanları yağlamak anlamında değil, beladan uzak durmak anlamında. Eyvallah abi, sen bilirsin ben korktum kaçıyorum dersen elbette adam aşka gelir. Zaten bu tip olaylar arkadaşın da dediği gibi hep kalabalık, vatandaşın bol olduğu veya kendi çöplüğüne yakın yerlerde olur, nasıl olsa birileri gelir ayırır zihniyeti başlar. Şehir dışında veya kuytu bir yerde hiç böyle bir olayla karşılaşmadım.

bence fazla bulaşma mustafa kardeşim. O testereyi kullanacak kadar psikopat tipler var trafikte. Benim arabamın tavanında satırla delik açıldı, camları indi bu psikopatlar yüzünden. Ben canımı kurtardığıma şükrettim. Bırak el hareketini yapsın, sana uyuşuk desin, küfretsin. Sen yoluna bak. Cevap verip hastaneye ya da karakola gitmekten iyidir.
çok doğru

iyi dayanmışsın sende çıkartıp sallasadın bişiler :D:D:D o testereyi alıp münasip biyerine....

şimdi bişeyler dicem uyarı falan almaktan korkuyorum..ne diyim sabrından dolayı seni kutluyorum...ist trafiğe çıkmak kawgaya çıkmak gibi bişey zaten...hepimizin allah yardımcısı olsun arkadaşlar.:help:

topunu idam etceksin bunlardan bu vatana yarar gelmez çöp hepsi... gözümde bi gram değeri yok bu tiplerin...

psikopat çok var istanbulda baktın el hareketi yapıyor bide psikopatsa çıkaracaksın makineyi çekip vurcan anasını satim:):) doğru cezaevine :)) benim eksik olmaz torpito gözünden :))) (ne olur ne olmaz ) :)) aslında bulundurmak lazım arabada takım taklavat :))) ŞAKA bir yana en iyisi duymadım görmedim hoppp yola devam

biraz gaza getirip hafif topuklayacaksın:D sonra başa baş giderken bariyere oturtacaksın:D tamamem kazayla oldu dersin:D tabi o araçtan sağ çıkarsa:D

Geri