Yolda Tsi Gördüm...

golf tsi nin arabam .com da test etmişler ordan verilere bakabilirsiniz

ekselans0001' Alıntı:
gazlamadığı iyi olmuş yaw moralin bozulmamış bari :)
+1987

Corsa_N' Alıntı:
benim arabamın gaza getiremeyeceği adam yok çünkü corsa kasanın kabutunun altında camaro sesi geliyo :D:D:D

egzos yok dikkatininzi çekerim egzos sesi sarmıyo beni ses kaputtan

gelecek:D:D:D

Bu konuda bende iki var varsayımda bulunayım.
1-Adam gününde veya havasında değildi.
2-Arabasını yeni aldı o arabayadeğil araba onahükmediyordu. Adam arbasınla daha bütünleşememiştir.
:good:

+
Adam kale bile almamıs boşuna benzin yakacağım diye düşünmüşte olabilir.

06cey66' Alıntı:
1.4 170 hp yakit tuketimi 6.7 :mad: :mad: :mad: :mad:

daha fazla konusmuyacam.!!!

şehiriçi 10 litre o yakıt 6,7 değil;) ayrıca çift beslemeli bi araç için ortalama bir değer ve o araçtan çok şey beklemeyin, o kasa ile kalkmıyo çünkü;)

güzel alet fln diyorlar ama turbo demek kompresör demek motoru yıpratmak demek açıkcası tabi yüklenirsen tabii yüklenmeden durulmazki o araçta bana göre ellerinde patlayacak o motor...

TSİ GİDER Abi.Yanaşmayın :)

walla gider ama ben bizim vectra-astra-corsa üçlüyüsle onun gideceğinin 3 katı mesafe giderim. bence o motorun ömrü kısa arkadaşlar. 1.4 e o kadar yüklenme nereye kadar

türkiyede 140 lıklar piyasada.ama acaip kaçıyo test ettik çok oturaklı süper bişey.zaten motor ödülü almış alman teknolojisi işte

buraki' Alıntı:
walla gider ama ben bizim vectra-astra-corsa üçlüyüsle onun gideceğinin 3 katı mesafe giderim. bence o motorun ömrü kısa arkadaşlar. 1.4 e o kadar yüklenme nereye kadar

bi yerde haklısın bende düşünüyorum aynını ama orjinal oluşu bana bi güven veriyo. ben dizellerden daha çok korkuyom aslında 1,3 motordan o kadar güç bence çok fazla. onuçta sıkıştırma oranı da benzinliye göre çok fazla. bazen kapağı fırlatcak diye korkuyom:D

Geri