Yolda Tsi Gördüm...

Madem basmayacaksın neden tsı alıyon , fsı al bin kardeşim alala...Amacın ne beygirmi dime ama ...CORSA N bence sen adamı gaza getirememişsindir...:D

ysn' Alıntı:
Madem basmayacaksın neden tsı alıyon , fsı al bin kardeşim alala...Amacın ne beygirmi dime ama ...CORSA N bence sen adamı gaza getirememişsindir...:D

benim arabamın gaza getiremeyeceği adam yok çünkü corsa kasanın kabutunun altında camaro sesi geliyo :D:D:D

egzos yok dikkatininzi çekerim egzos sesi sarmıyo beni ses kaputtan gelecek:D:D:D

Ben ilk çıktıgında 140 hp lik modelini test etmiştim ankara konya yolunda doğuş otoda.Araç güzel gidiyor tavsiyem gidin bakım golf kırmızı midline dı galiba.

bi youtube yapta paylaş bu güzelliği bizle yan sitede bi pontiac var araba giderken mest oluyorum kaputun altından geliyo ses kor kor kor diye deli bişey

M@honi' Alıntı:
bi youtube yapta paylaş bu güzelliği bizle yan sitede bi pontiac var araba giderken mest oluyorum kaputun altından geliyo ses kor kor kor diye deli bişey
ya çok yakıo onlar bizim burda da wardı bi pontiac beyaz mavi şeritli :)

Çekebileceğim bir kamera bulur bulmaz paylaşayım yahu fotoğraf makinam yok o yüzden resmini bile koyamadım siteye daha...

gazlamadığı iyi olmuş yaw moralin bozulmamış bari :)

yok beni geçeceğini biliyorum zaten ben bakim nasıl uzuycak diye merak ettim ... :D

Corsa_N' Alıntı:
benim arabamın gaza getiremeyeceği adam yok çünkü corsa kasanın kabutunun altında camaro sesi geliyo :D:D:D

egzos yok dikkatininzi çekerim egzos sesi sarmıyo beni ses kaputtan gelecek:D:D:D
ne tür bi hava filitresi yoksa başka bişey mii corsan benzinlimi modeli kaççç:) o sesi nasıl alıyon bizimlede paylaşırsan sevinirim benimkinde de ses güzel hava yed marka açık filitresi ama işte değişiklik olsun..

KN MARKA ARACIM CORSA B 1998 MODEL 1.4 MOTORLU.

ÖNCE SUNU SÖYLİYİM FİLTREYİ TAMPONUN ARKASINA KADAR İNDİRİCEN AMA SUDAN DA KORUYCAN .

UZATTIĞIN BORU NE KADAR UZUNSA SES O KADAR İYİ SOĞUK HAVA GARANTİSİNİDE ALIRSAN SENDEN İYİSİ YOK .

KN MARKA AÇIK FİLTRENİN KALIN TARAFI SİYAH PLASTİK O KISMINI TAMPONA YASLA ARKADAN ÇOK HAFİF Bİ TİTREME SAĞLA GAZA BASTIKCA TAMPONA TIKLASIN AL SANA CAMARO SESİ :D boru kısa olur ve motora yakın olursa ne ses ne görüntü ne performans hepsini unutun...

Geri