Yolda Kalanlar...

asTRa' Alıntı:
Opel in özellik ile eskilerini daha başarılı buluyorum.Daha yeni hobi olsun diye Astra F GSI aldım.Bence gayet mükemmel bir araç sonuçta hiç bir marka kusursuz değil.
20.12.2006 Tarihinde ağabeyime ve çok samimi olduğu bir arkadaşına Jeep Grand Cherokee 3.0 CRDI aldık.Belki bir çoğumuz biliyordur Avrupa da satışa sunulan modelleri Avusturya Steyr tesislerinde üretilmekte ve bu araçların şu an ikiside arızalı arıza sebebi ise şaft balansı bozuk.
Düşünün bu araca verilen para ile bendeki Astra H dan 3 tane alıyorsunuz ve paranızda artıyor.
Yine de yorum sizin

MAKİNA HAYIRLI OLSUN HAKAN ABİİİ...

Hayırlı olsun Jeep in ... :good:

alpasch' Alıntı:
opelim almanlarin tofasi oldugu dogru..

opel alacagimi söyledigimde cevremde herkes alma parana yazik v.s. dediler. vectra yerine git golf3 al. tas gibi araba v.s. dediler. ki dedikleri dogru. tamam vectranin yetek parcasi burda ucuz ama cok sorun cikariyor. zaten adam gibi usta bulmak cok zor.. ben sahsen dertliyim.. en yakin zamanda degistirmeyi düsünüyorum..
arkadaşım bukadar dertlisin madem sana yardımcı olalım..bizim almanyada arkadaşımız var kendi garajını açtı opel dede çok iyi sana orda yardımcı olur arkadaşım.bizde türkiyeden teknik konuda yardımcı oluyoruz bi tanışmanı tavsiye edrim.eğer istersen sana tel. ve adresini veririm sonuçta türk:good:

asTRa' Alıntı:
Opel in özellik ile eskilerini daha başarılı buluyorum.Daha yeni hobi olsun diye Astra F GSI aldım.Bence gayet mükemmel bir araç sonuçta hiç bir marka kusursuz değil.
20.12.2006 Tarihinde ağabeyime ve çok samimi olduğu bir arkadaşına Jeep Grand Cherokee 3.0 CRDI aldık.Belki bir çoğumuz biliyordur Avrupa da satışa sunulan modelleri Avusturya Steyr tesislerinde üretilmekte ve bu araçların şu an ikiside arızalı arıza sebebi ise şaft balansı bozuk.
Düşünün bu araca verilen para ile bendeki Astra H dan 3 tane alıyorsunuz ve paranızda artıyor.
Yine de yorum sizin
Çok yakın arkadasım, dediğin aracın aynısında aldılar yaklasık sizden 1 hafta sonra olabilir 2007 çıkışlı araç şimdilik hiç sorunu yok gayet iyi .Fakat senin dediğin sorunu tam olarak açarsan bende arkadasıma o konuda yardımcı olurum..Onlar istanbul mengerlerden aldılar..
Şaft balasının ortaya çıkardığı sorun nedir ?Nasıl anlaşılır..?

coRSac' Alıntı:
Çok yakın arkadasım, dediğin aracın aynısında aldılar yaklasık sizden 1 hafta sonra olabilir 2007 çıkışlı araç şimdilik hiç sorunu yok gayet iyi .Fakat senin dediğin sorunu tam olarak açarsan bende arkadasıma o konuda yardımcı olurum..Onlar istanbul mengerlerden aldılar..
Şaft balasının ortaya çıkardığı sorun nedir ?Nasıl anlaşılır..?

Bizde Ankara Koluman dan aldık.Aracın sorunu 120 km hızlardan sonra bilhassa uzun yolda aşırı gürültü ve direksiyonda aşırı titreşim oluşuyordu.

Teşekkürler ben bi soruyam ama daha yeni geldi uzun yoldan olsa söylerdiki bizde çıkıp basmıştık araçla belki hepsinde yoktur..

Geri