Yolda giderken birden airbag ışığı yandı

ama işin kötüsü ben bu arabayı seviyorum hemde çoookk :) ben tezgahtar bi adamım kimlerin kimlrin ağız kokusunu çektim bu arabayı alabilmek için. inşallah bi sorun yoktur. eğer varsa sizce ne kadarlık bi problem çıkarır. hani airbag beyninde sorun falan varsa eğer?

sen gönlünü rahat tut. koltuk altındaki kablolardan çıkar o....
bide unutmayın airbağ'in çalışması için bi koşul daha var. emniyet kemerini takmak. :) kemer takılı olmayınca airbağ gene devre dışıdır.

büyük bir sorun olacağını sanmıyorum.. en güzeli servise götürmek. bu arada eğer ankarada yaşıyorsan servis parça değişimi derse git hurdacılardan al.. 3 hafta önce ordaydım 2008 astralar vardı arkdan çarpık v.s onlarn parçalarını ucuza alabilirsin..

dediğiniz gibi tech2 ye bağlattım yolcu koltuğunda sorun var. diğer bütün airbaglar 2.3 ohm değer verirken şöförün yanındaki yolcu koltuğunda 0 ohm değer veriyo. arızayı tech 2 silemedi :( kaça patlar bilmiyorum... :(

hallettirdim bugün gökhan. kolluk taktırmıştım o yapıyomuş. biraz vidasını gevşetince halloldu.masrafsız hallettik çok şükür.

ankara sıhıyede trafiğe yakalandım. 30-40 km hızla yolda seyrederken birden airbag ışığı yandı ve bir daha da sönmedi.Allah korusun şu an büyük bi kaza geçirsem airbaglar çalışmaycak mı ? :( ve bu ışığın durduk yere yanmasının sebebi nedir yardım edebilirseniz çok sevinirim

airbag ışığı yandı ise kaza anında çalışmaz diye biliyorum. Servise göstermenizde fayda var.

Bizim öküz bazı yıkamacı arkadaşlarımız varya onlar bam güm koltukla oynadıkları için kablolar zarar görüyor. Ya komple sistemi değiştirirsiniz 600 ila bin ytl arasıdır tahmini servisin vereceği fiyat :D . Ya da sanayide arıza olan bağlantı soketi lehimlenir sorun hallolur. Benim önerim koltuklara kibar davranmak ve koltuk ayarlanacağı zaman aracın çalışıyor olmamasıdır.

Geri