Yolculuk Fransa

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hayırlısıyla salı sabahı erkenden arabayla ailecek fransaya parise gideceğim inşallah.4-5 günde gitsem iyi.geceleri yatacam bulduğum yerlerde arabada bile olabilir.günlerdir haritalarla boğuşuyorum.hangi ülkelerden geçeceğim daha tam kestiremedim.bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Abi şimdiden hayırlı yolculuklar kazasız belasız dikkatli bi şekilde gidip gelirsin inş... bi program vardı haritalarla ilgili dünya haritası ama yolları gösteriyordu nerden nereye gidecek yerler i gösteriyordu istersen google bi ara...

teşekkür ederim sağolasın.bende dünya yolları haritası var masa kadar büyüklüğü gözlüğümü takmış günlerdir onunla boğuşuyorum gideceğim yollar hemen hemen belli oldu.otoban ve paralı yolları tercih edicem.şehiriçlerine girmemeye çalışcam.geceleri yorulduğum an yatacam direk

muhakkak uyuyun dinlenin gözleriniz uzun yolda yorulur vücud yorulmaz ama gözler kapanabilir dikkat 3 saat 4 saat arayla mola verin bence 15 er dk geç gidin sağlam gidin yani dinlene dinlene ayrıca kaç km burda Fransa 3 4 gün yazmışsınızda merak ettimm:D

Hayırlı yolculuklar şimdiden İstanbul'dan 2300km fln sanırsam

navigasyon al bence yaz adresi o seni götürür hiç üzme kendini

burak abi hayırlı yolculuklar dikkat edesin ;)

Hayırlı yoculuklar güle güle git gel.

hayırlı yolculuklar Burak

Geri