Yolcu Koltugu Airbag Patladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djmert50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

djmert50

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2 Gün Önce Arabamı Herzaman Ki Gibi İstop Edip Garaja Bıraktım Bugun Çalıştırdıgımda Işıklar Yanıyor Kontağı Çevirince ışıklar sönür marj basmıyordu.

Aküden aldugunu düşünüp başka bir arabayla şarj ettim bir süre sonra marj azda olsa basmaya başladı biraz bekleyip tekrar denediğimde yolcu koltugunun yan tarafındaki airbag patladı. biraz bekleyip tekrar denedim araba normal bir şekilde çalıştı aküm daha yeni bir yıl bile olmadı alalı. Airbag uyarı lambası yanıyordu arabayı aldığımdada ustaya gösterdim yan yolcu koltuğu airbag fişeğinde sorun oldugunu söylemşti şimdiye kadar sorunsuz bindim. Acaba ordan şase yapıp aküyü mü bitirdi. Birde bu olaydan sonra otamatik kapanan camlar kapanmaz oldu. Aracım 1999 Model Opel Astra Cd Otamatik Vites. Bir Bilgisi Düşüncesi Olan Varsa yorum yaparsa çok sevinirim.

yok artık lebron james. Durup duruken airbag patlaması imkansız birşey,silahın durup durup patlaması ile aynı olasılık. Otomatik kapanan camların kapanmaması normal. Camları kapatmak için tuşa basılı tutun,kapandıktan sonra basılı tutmaya devam edin. Düzelecektir. Veya camlar kapalıyken tusa 10 sn basılı tutun.

Aynen dediğin gibi Camlar da halladu yarım kontakta kapama tuluna basınca düzeldi. Ama airbag aynen dedigim gibi patladı korkudan ölecektim valla :) tahminmce o airbag fişeğinde şase var bayramdan sonra bir elektrikçiye gösterecegim

bendede 307 varken perde hava yastıklar patlamıştı kendiliğinden. aşırı sıcaktan olmuş demişti servis :)

gerçekten zor olmalı yaşadığınız insanın aklı çıkabilir.bi defasında opcomla arkadaşın astrasının airbaglerine bakıyoduk bir menüye girdik kırmızı yazıyla emniyet kemerlerinizi lütfen takınız diye uyarı çıkmıştı kontağı kapatıp fırladık arabadan:D da bişey olmadı tabi

geçmiş olsun en azından göğüsteki patlamamış

Korkuyu geç,ölüme bile yol açabilir.

Ohanesburgerking

gerçekten zor olmalı yaşadığınız insanın aklı çıkabilir.bi defasında opcomla arkadaşın astrasının airbaglerine bakıyoduk bir menüye girdik kırmızı yazıyla emniyet kemerlerinizi lütfen takınız diye uyarı çıkmıştı kontağı kapatıp fırladık arabadan:D da bişey olmadı tabi

geçmiş olsun en azından göğüsteki patlamamış

o olay bizimde başımıza geldi patlıcak diyerek çıkmıştık arabadan :)

Aynen dediğiniz gibi zor anlar yaşadım bayramdan sonra bir göstricem artık sonuçları buraya yazarım. Böyle Şeyler yapınca kızıp soğuyorum arabamdan da şu güzelliktende vazgeçilmiyor ki :)
48091_10150924761938774_757571759_n.jpg

563867_10150924762338774_235202478_n.jpg

579323_10150924762538774_749080473_n.jpg

560154_10150924763408774_1513691004_n.jpg

Geri