yolacikacam avusturyadan türkiyeye teknik yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm. arkadaslar araba 2005 cdti astra h servisi üc ay önce yapildi.lastikleri yeni aldim yola hazirliyorum arabayi ama bir sorun var.araba ile giderken tam devrini alma esnasinda ön sag taraftan sirilti gibi bir ses geliyo devrini alinca kesiliyo sevise götürdüm deneme sürüsü yaptik adam sesi duydu sonra aracin sag ön motor tarafinda altaraftan gelip camurluga bagli kalem kalinliginda metal boru var.öntarafa dogru devam ediyo bostada deyil ama adam onu tutunca ses gidiyo birkac kere denedik ses kesildi adam önemli deyil dedi bu boru nedir yola cikacam otobana cikinca ses bayagi beli oluyo sizce nedir bu tsk

merhaba.oncelikle kendinizi imza kisminda isim soyisim seklinde tanitmalisiniz.sorununuza gelince;gittiginiz servis o onemli olmadigini soyledigi borunun ne ise yaradigini neden soylememis cok merak ettim dogrusu.acaba para filanmi beklentisi vardi.sakal atsaydiniz keske bir miktar.veya o boru tutunca ses kesiyorsa sizde o boruyu etrafindaki sabit bir materyala tail-up(cırt,klips vs....)yardimi ile tutturun sorun duzelecektir.

arkadaslar biraz önce kendim pilastik kelepceyle sikistirdim zaten siki idi mam deneyim dedim ses yine var.bir türk tamirci arkadas bu ses altaki korumadan geliyo demisti sizde böyle bir sorun oldumu motorun altindaki korumdan ses geldimi hic

Mümkünse bir Resim ekleyebilirsin mi ?

eklerdim yeni geldim yarin eklerim ama ses dedikleri borudan gelmiyo eminim her tarafini konturol ettim oynamiyoki hic kendi kelepceleri gayet iyi tutuyo enson araba mazot kacirmisti seviste mazot borusunu degistirmislerdi adam bana boruyu gösterrirken arbanin altaki korumayi sökmüslerdi acaba takrken felan ictarafiinda sanirim metal var veya biyermi gevsek kaldi öbürtamircide motor korumdan geliyo dediya bitlendim bendegecen lastik degistirirken altina girdim arabanin gözle görüken bir bollukta yok korumada ama bilemiyorum kafayi yiycem otobanda bayagi beli oluyo ses

iste servisin bu yapiyor dedigi boru ama cok siki hic kipirdamiyo bile

Ekli dosyalar

• DSC00109.webp
    DSC00109.webp
    34 KB · Görüntüleme: 32
o boru hava giriş borusu yani hava filitresindemn motora gelen boru...ondan öle bi ses geliceni sanmam....karter korumasından yapabilir...bi baktır istersen...

kartel koruma aracında var mı? varsa kartel korumanın özellikle tam ön taraftaki vidalarına bak. eğer vidaları vurduysan kartel koruma biraz boşta kalıyor. ve alt devirlerde titreme ile ses çıkartıyor. belki bundan dır

altta koruma var hatta ictarafi metal sac yarin servise birakacam bulsunlar arizayi napiyim paraya kiyacagiz artik burda saat ücretleri cok yüksek

arac serviste telefon bekliyom sonun neredeymis alt korumadan ise suc onlarin enson onlar sökmüstü zaten ondan sonra basladi ses

Geri