yol tarifi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar.arabayi degistirdim mercede E 211 aldim.bu sene izine arabayla gelmeyi düsünüyorum.viyanadan ilk önce bursa sonra ankara.simdi benim sorunum istanbulu dolasmadan viyana-tekirdag,tekirdag-bursa yapayim diyorum.sorun tekirdagdan arabali vapur varmi,mudanyaya,yada bandirmaya sizce iyimidir bu düsünce

evet t.dağından mudanyaya feribot var...
ama senin yerinde olsam okadar gaz basacağıma ordan sallanırım italya ya ,oradan gemiye binerim izmir de inerim oradan nereye istersen bas geç :)
nasıl olur ?? gerçi karadan da gelinir ya ..

evet t.dağından mudanyaya feribot var...
ama senin yerinde olsam okadar gaz basacağıma ordan sallanırım italya ya ,oradan gemiye binerim izmir de inerim oradan nereye istersen bas geç :)
nasıl olur ?? gerçi karadan da gelinir ya ..
viyana, macar sinirinda italyaya gidene kadar türkiyeye gelirim.

nerden baksan 1500 km n var :)

italya yunan üzeride olabilir bariden gemi var sanırım ordan çanakkale :) değişik olur bayaa

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bana özelden yazarsan akrabalarım sayesinde yolu tarif ettirebilirim çünkü denizliliyiz bizde ankara yolunda bir ilçedeyiz yol tarifini yaparlar sana
Knaufstrasse 10
8940 Weißenbach bei Liezen
Avusturya bu adres autohaus danis benim amcam.
badisclh de halamlar ve 2 amcam ve çocukları damatları var liezen filan nere yakınsa sana irtibata geçiririm

Türkiyeye hiç uğramadan etrafından dolan geç derim :D

italya yunan üzeride olabilir bariden gemi var sanırım ordan çanakkale :) değişik olur bayaa

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
superfast var fena gemi :)tavsiye ederim...
anek lines var binmeden iki kere düşün,tüm ailenle sıkı sıkı kucaklaşarak bin :)

Geri