Yol hikayeleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fethiyeden istanbula dönerken burdurdayken.önümde giden bir şahinin tekerleri kilitlenmişti.o hızla 4lüleri yakıp wites düşürürken bembeyaz bi dumanın içinden gemek ilginç bi duyguydu.duman kalktığında hemen ön tarafımda yan şeridimde duruyordu:)

üniversite yılarında heryere otostopla giderken ankaradan krd ereğliye gidecektik arkadaşla.bunun kanına girdim illa otostopla gidelim diye.garibimde bana uydu OK dedi.çıktık otobana.45 dakika sonra bi kamyon durdu ama şöför erkek olduğumuzu anlayınca yüzündeki ifade hayli garipti.derken , durduğu için mecburen aldı bizi.yola koyulduk.bolu dağına yaklaşırken yanımdaki arkadaş başladı gülemeye.döndüm ne oldu dedim? bana şöföri gösterdi.adam resmen uyuyor.10 saniyade bi gözünü acıp kapatıyor.bildiğimiz uyuyor yani.bolu dağanada yaklaşıyoz bi taraftan.sağımdaki gülme krizine girdi o iptal zaten.soumdaki uyuyor bende ortada yusuf yusuf !!! camı actırdım " ya sıcak oldu uykumuz geldi diye" adamda tık yok.çantadan su cıkardım ben içtim sona adama " abi çermisin dedim" adam gözünü bile acmadan " yok " dedi.baktım adam uyanmıyor.yaktım bi sigara sona adamı dürtüm " abi sigara içermisin diye" adam bana bi kadir inanır bakışı attıp (sanki beni niye uyandırıyon der gibi) sertçe " içmiyom ya allah allah" dedi. işte o an bildiğim bütün sureleri okumaya başladım.çünkü adam kararlı,uyanmıyo. biraz daha gidince adamı dürttüm " abi biz burda inelim dedim" adamda hiç ikiletmeden sağa çekti indirdi.sona başka arabayla yola devam etmiştik
(sanırım biraz uzun oldu ama bi sürü otostop macerasından biri işte)

bende uyuyo taklıdi yaptım sağ gözümü kapattım, babam yapıştırdı tokatı:(

Ya ya ..bir de bana sorun kaz dağlarını inerken..Bir beyaz peynir kavunumuz eksikti:D :D
ya ben ankara elmadağlıyım bilen bilir bizim oralar hep yokustur gecen yaz anayolun kenarında oturuom bi kamyoncu geliyor kamyon biraz külüstür malum yokustanda zorlanarak cıkıyor adam gazeteyi açmıs okuyor + içerek yokusu cıkıyor aynı dediğin gibi kavun peynir eksik :)

Geri