Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omergokbulak link' Alıntı:bence klimadan değil! olsa açıkken olması lazım. mesala bende klima açıkken uçak kalkıyo havası gibi bi durum oluşuyo bu durumu servise gidince gösterecem. inşallah normaldir.
GNSpower link' Alıntı:[quote author=omergokbulak link=topic=2653.msg58331#msg58331 date=1321729728]
bence klimadan değil! olsa açıkken olması lazım. mesala bende klima açıkken uçak kalkıyo havası gibi bi durum oluşuyo bu durumu servise gidince gösterecem. inşallah normaldir.
GNSpower link' Alıntı:Motor sesi
Arkadaslar yoldan geldikten sonra rolantide haaar haaaar haaar gibi bir ses var, videoyada cektim. Turbodan mi, benden mi, herkeste var mi?
Sondaki seste "hehe hani bana pazartesi 150 liralik benzin koymustun ya, hehe o bitti var ya ehehe, hadi shell'e gidelim" sesi.![]()
omergokbulak link' Alıntı:[quote author=GNSpower link=topic=2653.msg54880#msg54880 date=1320519357]
Motor sesi
Arkadaslar yoldan geldikten sonra rolantide haaar haaaar haaar gibi bir ses var, videoyada cektim. Turbodan mi, benden mi, herkeste var mi?
Sondaki seste "hehe hani bana pazartesi 150 liralik benzin koymustun ya, hehe o bitti var ya ehehe, hadi shell'e gidelim" sesi.![]()