yol bilgisayarindaki ekran rengi degisebilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Servetj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Servetj

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar yol bilgisayarinin kirmizi olan ekran rengi volswagenlerdeki gibi beyaza cevrile bilirmi

Ynt: yol bilgisayarindaki ekran rengi degisebilirmi

Yabancı forumlarda komple tüm göstergelerin renklerini değiştirebiliyorlar.

Takip

Örnek olarak yapan bir üyenin mesajını alıntılıyorum. :)
Ok, so as some of you may or may not know - Unilateral has perfected the art of changing the colour of the Insignia clocks \ stereo \ climate & all the other little bits that you can imagine !!

After a nightmare drive, Karl (Unilteral) got to my place yesterday & I have to say has done a SUPERB job of this work. Im really very impressed with the work he put in (standing soldering like ALL day !) & what he doesnt know about taking the interior of the siggy apart just aint worth knowing !!. Nice guy & im seriously impressed with the results ! :)

ok, so thought id share a couple of before & after pics ! :)

Before - standard orangey-red, not very inspiring:

[img=800x600]http://i1070.photobucket.com/albums...1-4630-000006011531A7BD_zpsff9c088a.jpg[/img]

......aaand after !! - oooohhh Blue !! :) nice !:

[img=800x600]http://i1070.photobucket.com/albums...8-4630-00000600D15FC02D_zpscada6621.jpg[/img]

Only problem that i can see, is that ive nearly driven into a couple of things because im too busy admiring my new dash !!! :) :) - well worth the £, really v impressed :)

Yapılmasına yapılır elbet ama ''kim yapar?'' Asıl soru(n) bu...

Yapabileceğini düşündüğüm bir elektronikçi var ama isteyeceği para ile araca ortak olabilir :D

Forumda Hasan abi müthiş bir iş çıkarmıştı sanki bu konuda, yanlış mı hatırlıyorum?

.BURAK. link' Alıntı:
Forumda Hasan abi müthiş bir iş çıkarmıştı sanki bu konuda, yanlış mı hatırlıyorum?

Doğru.

Ama Hasan abi, komple bir değişim yapmamıştı. Flexride Astra'larda olduğu gibi kırmızı  / beyaz değişebilen kadran yapmıştı.

İstese ya da uğraşsa komple de yapabilir elbette. :)

REC link' Alıntı:
Doğru.

Ama Hasan abi, komple bir değişim yapmamıştı. Flexride Astra'larda olduğu gibi kırmızı  / beyaz değişebilen kadran yapmıştı.

İstese ya da uğraşsa komple de yapabilir elbette. :)

O vites arkasına konumlanan mouse ile komuta edilen tablet olayında ben bayılmışım, gerisini hatırlamıyorum :)

Hasan abi isterse gökkuşağı gibi donatır paneli.  :D yakından aracında görmüştüm yaptığı çalışmayı beğenmiştim.

.BURAK. link' Alıntı:
O vites arkasına konumlanan mouse ile komuta edilen tablet olayında ben bayılmışım, gerisini hatırlamıyorum :)

Acaba linki paylaşır mısınız?

Geri