Yol Bilgisayarinda ''range" Yazisi

muratsuer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 97 Model Vectra Cd Aracim Var.sirali Sistem Lpg Mevcut.benim Sorum şu;lpg De Araç Kullanirken Eğer Depomda Benzin Az Ise Range 45-44-43.....0'a Kadar Düşüyor Araçda Bir Sorun Yaratmiyor Fakat Sürekli Gözümün önünde Yanip Sönmesi Canimi Sikiyor.lpg De Gitmeme Rağmen Neden Bu Range Yazisi Beliriyor,bir çözümü Varmi Yardimci Olursaniz Sevinirim.şimdiden Teşekkürler.murat Süer

Arkadasım range depondaki benzin ile ne kadar km kalmış o demektir sen deponda benzin lambasının hafif üzerinde tutyorsan benzinini range 50 km altına düştüğü için yanıp sönecektir aracına ceyrek depo benzinde tutarsan böyle bir sorunun kalmaz sıralı sisteme sahip olduğun için aracın ilk çalışması benzin ile daha sonra lpg olduğu için benzin sarfiyatında düşmüş olacaktır dolayısı ile çeyrek deponun altına düşmemeni öneririm

Arkadasım range depondaki benzin ile ne kadar km kalmış o demektir sen deponda benzin lambasının hafif üzerinde tutyorsan benzinini range 50 km altına düştüğü için yanıp sönecektir aracına ceyrek depo benzinde tutarsan böyle bir sorunun kalmaz sıralı sisteme sahip olduğun için aracın ilk çalışması benzin ile daha sonra lpg olduğu için benzin sarfiyatında düşmüş olacaktır dolayısı ile çeyrek deponun altına düşmemeni öneririm

çeyrek deponun altına düşme.. benzin pompasını bozuyormus..

valla ben ceyrek deponun üzerine hiç çıkmadım herhangi bir sorunumda yok ama öyle söyleniyo vede ceyrek deponun altına düşürmemek lazım tabiki

selçuk

ben bu ay depoyu ve enjektörleri temizletmeyi düşünüyorum.Onun için depodaki yakıtı tamamen bitireceğim.Bir zarar oluşur mu acaba?

Zaten her zaman ibre kırmızı çizgilerin hemen üstünde.6 aydır böyle kullanıyorum.

range= depodaki benzinle NE KADAR GİDECEĞİN ORTALAMA OLARAK
RANGE
53 KM/100 DİYE

SELÇUK BOŞ VER MUŞLARI KAÇ KİŞİ 1/4 DEPONUN ÜSTÜNE ÇIKIYOR ANCAK ÇOK UZUN yola giderse pompacıya fulle diyor

benim araçta ta böyle oluyor. yani yola çıktın. lpg de araba.
range devamlı olarak düşüyor.. hayır nasıl olur lpg de giderken range in düşmesi.

ortalama olarak verdiği için düşebiliyor bende de aynı

Geri