Yol bilgisayarım uçtu

Arkadaşlar ben bir adet astra mk4 display aldım. ama bunun bilgisyar ünitesi ayrı değil mi? İngiltereden 80 ytlye mal oldu. satıcı ölü pixel olmadığına dair garanti verdi ama bu gün yarın gelir bakalım

bi yerde kısa devre yapmışsındır lehim yaparken. iyice bi sağlam kafayla tekrar lehimlerini kontrol et.
merak etme kolay kolay bozulmaz. dediğin gibi tüm ışıklar yanıyorsa kesin kısa devre vardır. yenisi ile değiştirmeye gerek yok.
bende de aynı sorun var. bende sökeceğim. lehimlerini tazeleyeceğim.

yenisini almayı öneren arkadaşa bir söz de ben söyleyeyim... zaten alındıgında yeni değil miydi... ne oldu da bozuldu bu ekran... yenisini alınca onun da aynı nedenden dolayı bozulmayacagı ne malum... ekran da bir bozukluk yok da kablolar da bır bozukluk var ıse o kabloların yenisini almak iyi bir cozum olabilir ama tüm ekranı yenilemeye ne gerek var yahu... aynı arabanın tekeri patladı sat komple arabayı tekeri saglam birşeyler al... eskisini kaldır at yenisini tak ise işimiz ne diye elektronik okulları ve de ustaları var... hep sıfırdan uretmeye mi yarıyor insan gücü...hatta şunu da idda ediyorum... meslek lisesi okuyan bir öğrenciye ver bir hafta da sana pırıl pırıl verir... maharet lehim yapmak degil arızanın o lehimlerden kaynaklandığını bulabilmektir...

Son düzenleme:
arkadaşlar bendede 2001 vectra b 1,6 elegance var.benimde yol bilgisayarının saati ayarsız çalışmaya başladı.şimdide CD çaların ekrandaki verileri gidip geliyor.bu duruma ne yapmak lazım banada yardımcı olurmusunuz....

ankarada yapan yer biliyorum ama istanbulda bilmiyorum. ama elektronikçiye götürsen eminimki yapar. bizde bir arkadaşınkini yaparken o filmi yırtmıştık onu bile tamir ettiler seninkini kesinlikle tamir ederler bence. 70 lira civarı da bir para vermiştik. sen benim dediğimi yap bir elektronikçiye götür önce.

ankarada tamiratını yapan neresi var acaba benimdesaati ve değerler kendi kafasına göre sıfırlıyor.ayardüğmeleride tam basmadığı için ayarlamakta zor oluyor

bu yol bilgisayarlarında var bişiiler herkezde aynı sorun olmuş oluyor , sıfır cok pahalı , çıkması yok tamirini iyi bir yere yaptırmak lazım , başka bir başlıkta da yazdım bu hafta sonu bir yere gotureceğim aracımı sonuç olumlu olursa , burdan da bildiririm.

arkadaslar evet sorunuma bugun çözüm bulundu , Astra G min yolbilgisayar ekranı bozuktu , Kormaz Tunning(Recep e teşekkurler) de tamir ettiler , Yenisi 900 ytl idi , çıkma buldum 300ytl ye ama tamirini yaptırdık cillop gibi oldu inanın .

Cd yol bilgisayar ekranı

Sasa arkadaş aynı problemden bende muzdaribim astra 2000 cd ekran yazıları okunmuyor , nerede bu korkmaz tuning , kaça yaptırdın garanti veriyormu , dönebilirsen sevinirim.

astra g cok foksiyonlu vectra b az foksiyonlu cok foksiyonlu frontera omega yol bilgisayarlarını yapıyoruz bilginiz olsun benimle irtibata gece bilirsiniz msn adresimden kargo ile göndere bilirsiniz yol bilgisayarlarınızı istanbuldayım

Sasa arkadaş aynı problemden bende muzdaribim astra 2000 cd ekran yazıları okunmuyor , nerede bu korkmaz tuning , kaça yaptırdın garanti veriyormu , dönebilirsen sevinirim.

istanbul topkapıda bu korkmaz tunning ,google a sordun mu cıkarıyor zaten internet sitelerini,
yanımda kartı yok cep telefonunu veremiyorum ordaki arkadasın, benimki cillop gibi oldu 150 lira verdim tamirini aynı gun yaptılar , sabah bıraktım aksamına aldım yani. . . hatta istanbul dısındaysan sokup gonder tamirini yapıp geri yollar eger detay istersen arkadasın cebini falan pm at. ordan vereyim. . .

Geri