Yol Bilgisayarı

DogukanGeyik

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Arkadaşlar geçen gün bayram ziyaretine giderken yol bilgisayarımın yazılarının söndüğünü farkettim yol bilgisayarı zar zor çıkardım arkada 2 tane ampulu vardı bir tanesini çıkarırken elinde resmen toz oldu öbürüde çatlamış ben bu ampulleri nerde bulabilirim aksesurcılara sordum bulamadım :(
tssjv.jpg

tsskd.png

Ampuller bu tip yani komple lazım sadece içindeki ışık değil modeli ne geçiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

her oto elektrikçisinde olur. Kadrandakilerle aynıdır. Değişmişken tamamını değişin.

her oto elektrikçisinde olur. Kadrandakilerle aynıdır. Değişmişken tamamını değişin.

Oto aksesurcılara baktım bugün bulamamıştım sanayiye yolum düşerse alayım zaten klima panelinin yönlendirme ve fan hızını ayarlama ışıklarıda bitti onlardamı aynı bunlarla acaba ? ayrıca paneli nasıl sökücem ben

Son düzenleme:
1,2 yada 1,4 vatt ampul ama şöyle bir sorun var o ampulleri yuvasına biz monte edemedik ampuk arkasındaki yeşil plastikleri de değiştirilebilir olarak değiştirmiştik (açmışken diğer bütün ampullerin de kontrol etmenizde fayda var hatta sizin yerinizde olsam gösterge panelindeki bütün ampulleri değiştiririm fazla bir maliyeti yok.)

Zaten benimde tam aradığım model arkadaşındaki yeşil plastiğiyle satılan modeller elektrikçilerde bulabilirmiyim plastiğiyle acaba

Geri