yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfun35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfun35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar formu araştırdım. kendim yapmak istedim yapacağımdan eminim ama teybimi bir türlü yerinden çıkaramadım. cengiz beyin bu konu hakkındaki açıklamaları çok dikkatli takip ettim hatta cep ile görüştük ama teyp yerinden çıkmam diyor. teybin 4 köşesindeki deliklerine ince çubuklar yapıp takdım çıkmadı acaba teybin altında vida filan varmı. :confused:

yol bilgisayarımın ekranında silik yazılar var. izmirde bu işi yapan usatalar varmı varsa nerde ve kaça mal olur.

çubukları taktığın yerde vida var .bi teyip tamircisinden yardım almalısın.fazla şansını zorlama.

Tayfun bey oto teypcilerde genelde vardır teyp sökme aparatı , teker teker deliklere iğne sokunca bende denemiştim olmadı öyle , teypcilerdeki aparat ile adamlar deliklere cubukları sokarak aynı anda ileri ve sonra kendılerıne dogru cekınce teyp yerınden cıkıyor .. aparatın resmini bulursam paylaşacağım ..

arkadaşlar inanın 3 sanayi sitesinde teyp tamircisine gittim sırf teybi söktürmek için ada o bahsettiğiniz çubuklardan takdı çıkaramadı. dükkan sahibi yotu çırakvardı onunla denedik yani olmadı. sonra uğra usta baksın dedi.

anlamadığım şu hani alt tarafta bi boş yer var onu çıkardığımız zaman teybin olduğu yere doğru elimi uzattım plastik bi kasası var acaba o kasadan teybe vida gibi bişeyler varmıdır.

vida var kardeşim..ucu alyanlı gibi hemde küçük bişey siyah. onları sökmeden teyip gelmez.

vida var kardeşim..ucu alyanlı gibi hemde küçük bişey siyah. onları sökmeden teyip gelmez.

O vidaya nasıl ulasıp sökücez ?

vidanın ucuna denk gelen özel bir tornavida ile tabii.oda teyipçilerde mevcut.

bild-59760.jpg

köşede görünüyo vidalar.bunlar içerde vidalanmış şekilde bekliyor.

Geri