yol bilgisayarı

erolarıker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yol bilgisayarımın ekranı silik gösteriyor. daha önce de yazdım ama dikkatten kaçtı herhalde. tamir imkanı var mı. ya da yenisini en uygun nerede taktırabilirim. yardımcı olursanız memnun olurum.

forumda nasıl yapılacagına dair konu var...elkronikten anlayan biride yapabili..leyim yerleri yenilecek yarım saatlik işi var......resimli anlatım var istersen arat

Selçuk han ben şu bahsettiğin resimli anlatımı bulamadım forumda. Yani arama yaptım çıkmıyo. Erol un sorunu bende de var. Sadece lehimle oluyomuymuş.

Yardımcı olursan sevinirim..

aynı sorun bendede var 100-150 ytl ye yapıyorlar...
veya çıkmasını bulabilirsin...
ben silik milik anlıyorum...

bilal bu konuya benzer çok konu açılmış. Arkadaşlar çoğunlukla lehim tazeleyerek sorunun halloduğundan bahsetmişler. Ben hala şu resimli anlatımı bulamadım. Bilen, bulan, veya yapan varsa ve bizimle paylaşırsa çok sevinirim...

arkadaşlar dısplayin arkasından elektronik karta giden bir flexs kablo var ince, onun ayaklarını lehimleyin veya kabloyu yenileyin.

lehim yenilemek o kadar kolay değil :D

hatta ben o ince kabloyu lehimleyebilecek insan bile bulamadımmmm!

sulu lehim yapılıyormuş heralde...ortada bi tel olmadığı için bizim normal lehim aletimiz eritiyor...

Son düzenleme:
bilmiyorum belki sacma gelebilir ama benim vectrada diger yedek anahtari taktigim zaman yol bilgisayari lambasi degisik yaniyor

bilmiyorum belki sacma gelebilir ama benim vectrada diger yedek anahtari taktigim zaman yol bilgisayari lambasi degisik yaniyor

Nasıl yani? Neden farklı yansın ki?

Geri