yol bilgisayarı ve akü.

cawlayan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam.2000 model vectra2000CDX otomatik sahibiyim.Aküm zayıfladığı için başka araçtan aktarma yaparak çalıştırdım aracımı fakat yol bilgisayarında bazı bilgileri ve radyo frekanslarını falan göremiyorum.Sebebi ne olabilir acaba.Radyo teyp in kod bilgileri de elimde yok ama çalışıyor radyo.Sadece göreniyorum.kodları nerden bulabilirim lazım olduğunda.

Code kartında bulabilirsiniz, yoksa eğer, aracın çıktığı bayiide kayıtlıdır. Onda da yoksa ücret karşılığı Opel den isteyebilirsiniz.

Teybin çaşışıyorsa kodla felan ugraşma.
Ekran için teybini kapat 1e basarak yada 3e yada 1 ve 3 e birlikte basarak açmayı dene.

Cengiz bey benimde bir sorum var bende tech2 sız hata kodunu okuyamıyorum :( tigra 99 x16xe motor 16 pinli soket var 5.ve 6. pını bırlestırınce ataş yontemı ıle okunabılıyor denmıs netten denedım kontagı 3. konuma getırdım olmadı dıp gaz fren yaptım genede tepkı yok bır sorum daha sıgorta tablosunda bazı sıgortalar eksık çalışmayan aksamda yok aracta bu devreler neyın nesı bılmıyorum ama dıkkatımı cekti gerekırse resım eklerım ..

Cengiz bey benimde bir sorum var bende tech2 sız hata kodunu okuyamıyorum :( tigra 99 x16xe motor 16 pinli soket var 5.ve 6. pını bırlestırınce ataş yontemı ıle okunabılıyor denmıs netten denedım kontagı 3. konuma getırdım olmadı dıp gaz fren yaptım genede tepkı yok bır sorum daha sıgorta tablosunda bazı sıgortalar eksık çalışmayan aksamda yok aracta bu devreler neyın nesı bılmıyorum ama dıkkatımı cekti gerekırse resım eklerım ..

Kullanım klavuzundan bakarsan görürsün. O siğorta paneli sadece senin aracın için üretilmiyor. muhtemelen calibrada astra f dede aynı siğorta paneli vardır. çeşitli donanımlara göre tesisat ve siğorta röle yuvaları boş kalabili. bu normal bişey.

untitled1.jpg

akü

Selam.2000 model vectra2000CDX otomatik sahibiyim.Aküm zayıfladığı için başka araçtan aktarma yaparak çalıştırdım aracımı fakat yol bilgisayarında bazı bilgileri ve radyo frekanslarını falan göremiyorum.Sebebi ne olabilir acaba.Radyo teyp in kod bilgileri de elimde yok ama çalışıyor radyo.Sadece göreniyorum.kodları nerden bulabilirim lazım olduğunda.[/QUO

beyinli arabalarda takviye sağlıklı birşey deyil.birkeresinde bende aynı hatayı yaptım teybi yakmışım.sanırım aynı sorun olabilir:(

Geri