Yol bilgisayarı kafayı yedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İç mekanizma derken içeride bir tane metal parça var onu hafif geri çekmeye çalıştım ama olmuyor araya birşey girmiyor başka da birşey yapılamıyor orada, aklıma birtek şu geliyor acaba taktığım ampul mü zarar verdi. çunku ampul yanmasına rağmen gine fren lambası uyarısı cıkıyordu kontağı açtığımda. tabi birde tam 1.ocak tarihinde olması garip cunku tarih te eskide kalmıştı.

kontağı ilk açınca check brake light uyarısı gelmesi normal.
fren pedalına basınca söner o.. kontrol etmeni söylüyor.
frene basmana rağmen sönmezse arıza aranır...

dun akşam fren ampulünü de değiştim ama sonuç değişmedi, frene basmak değil de kontağı açınca oradaki bilgi yazıları ( ortalama tüketim, silecek suyu, fren lambası v.s. ) hepsi cok hızlı bir şekilde değişiyor, biri geliyor biri gidiyor ve bir turlu durduramadım. artık baya rahatsız etmeye başladı.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim yol bilgisayarında da anlık tüketim hep sıfır görünüyor.Önceden kendiliğinden düzeliyordu fakat 2 gündür sürekli sıfır gösteriyor.Sadece anlık tüketim değerinde böyle bi sorun var diğer parametreler normal.nedeni ne olabilir acaba?

:mad:

arkadaşlar benim yol bilgisayarında da anlık tüketim hep sıfır görünüyor.Önceden kendiliğinden düzeliyordu fakat 2 gündür sürekli sıfır gösteriyor.Sadece anlık tüketim değerinde böyle bi sorun var diğer parametreler normal.nedeni ne olabilir acaba?

Bu konuya yorum yazanlar zaten sizin mesajnızı da okuyorlar. Demek ki bir bilgileri yok o yüzden cevap veremiyorlar.

Şimdi konuyu açan arkadaşta size kızıyor neden benim konuma gelip kendi sorunu soruyorsun bana cevap vermiyorsun bir de üstüne kendi soruna ısrarla cevap arıyorsun diye.:mad:

Bu arada konunun ilk sorununa buradan bir yardım gelmedi. Bence yetkili birine gösterin artık. Kafanız rahatlar en azından.
Saygılar...

Son düzenleme:
haklısınız fakat yol bilgisayarı adlı bir konu açıldığı için buraya yazmak istedim aynı başlığı açmaktansa..

Sorun kendi kendine halloldu, yani su anda duzgun çalışıyor. Yalnız belki başkasının da başına gelir diye soyle birşey diyecem. Ben fren lambasını değiştirdim. cam suyunu tamamladım ve yag eksikti onu da tamamladım. sanırım ondan sonra duzeldi. bilgi olsun diye yazdım yarımcı olan herkese teşekkürler

Geri