Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında silindir içine girecek yakıt miktarını aracın kendi beyni belirliyor. lpg ecusu ile seri bağlantısı olduğundan gerekli yakıt bilgileri eş zamanlı olarak lpg ecusunadda gönderiliyor ve aracın gerekli olan yakıt miktarı lpg ecusu tarafından lpg enjektorlerine gönderiliyor.
galiba tüketim değerinden bahsediyor. toplam yarcanan yakıt miktarı. evet bunun hesaplanması şöyle oluyor ortalama tüketim değerinden ve yapılan km'ye göre hesaplanıyor o toplam tüketim değeri. ve lt bazında size şu kadar yakıt tükettiniz diyor... ee haliyle oda harcanan gaz miktarı ile aynı oluyor.
aynen öyle hocamyol bilgisayarındaki ortalama yakıt miktarı ile pompanın bastığı gaz miktarı aynı..arkadaşlarda inanmıyo ama her benzin istasyonuna girdiğimizde gösteriryorum
aynen öyle hocamyol bilgisayarındaki ortalama yakıt miktarı ile pompanın bastığı gaz miktarı aynı..arkadaşlarda inanmıyo ama her benzin istasyonuna girdiğimizde gösteriryorum
ortalama yakıt miktarı dediğiniz son 100 km de tükettiğiniz yakıttır..
araçta hiç benzin olmasa ve siz LPG ile gidiyor olsanızda anlık ve ortalama tüketimi ecu benzin varmış gibi gösterir..
benim sorduğum gidebileceğiniz menzil artıyormu..
yani LPG doldurmadan önce menzil 35 ise 200 e çıkıyormu mesela..
eğer çıkmıyorsa dediğim gibi sistem LPG doldurduğunuzu algılamıyor..
Lpg beyni benzin enjektörlerinden sinyal alır ve gaz enjektörlerine iletir,
buradan LPG miktarını ecu ya iletmesi imkansız gibi..