Yol Bilgisayarı "Fren Lamba Kontrol Yazıyor" Neden?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9 ytl mi bu sevisler gerçekten sıyırmışlar ben 1.5 2 ye filan değiştiriyorum çift duy

arkadaşlar ölüyü uyandırıyorum son msj 2007 imiş
bu akşam bir kaza atlattım 180-200km ile fren ve elfreni kullandım bikaç spin attım otoban girişinde yolun ortasında duruverdim (bilenler warsa izmir narlıdere otoban girişinde balçovaya gelmeden otaban girişi) kontağı henüz çalıştırmadan fren lambası yanıwerdi bence bu olay tamamen ağır frenlerden sonra frenleri kontrol etmek için tasarlanmak özeL ama bir arkdaşımında ykarıda yazdığı gibi insan hayatı için anlamlı bir sistem benm aracım ASTRA2009 hb 1.3cdtı

arkadaşlar ölüyü uyandırıyorum son msj 2007 imiş
bu akşam bir kaza atlattım 180-200km ile fren ve elfreni kullandım bikaç spin attım otoban girişinde yolun ortasında duruverdim (bilenler warsa izmir narlıdere otoban girişinde balçovaya gelmeden otaban girişi) kontağı henüz çalıştırmadan fren lambası yanıwerdi bence bu olay tamamen ağır frenlerden sonra frenleri kontrol etmek için tasarlanmak özeL ama bir arkdaşımında ykarıda yazdığı gibi insan hayatı için anlamlı bir sistem benm aracım ASTRA2009 hb 1.3cdtı

sen şimdi 180-200 km hızla giderken el freninimi çektin.?????????? valla hayret o el freni tutuysa helal olsun.bide spin atmışsın.

180-200 le el frenini çekse takla ata ata yunanistana kadar gider :)

arkadaşlar ampuller ömrünü tamamladığında araç uyarı veriyor, benimde başıma geldi araba uyarı verdi ancak lambalar yanıyordu.

söktüm baktım hafif kararma vardı ampulde, yenisini taktım bidaha uyarı vermedi...

çok saçma !!! Arkadaşlar beyin aracın fren lambalarının yanıp yanmadığını test etmek için onu yAKIYOR ! FRENE BASTIĞINIZDA FREN LAMBALARI SAĞLAM İSE ; BEYİN KOMUTU ALIYOR ! VE SORUN YOK DİYE BİR DAHA ÇIKARTMIYOR ! ARACI STOP EDİP TEKRAR ÇALIŞTIRIN YİNE YAKAR ! ;) SIKINTI YOK ! TÜM ARAÇLARDA NORMAL BİRŞEY BU !!!

standarrt bı yazıdır o ılk calısınca mrk etme onmlı bısey degıl sadce arabanın en degerlı uyarı ıkaz lambalarından bırını herzaman kontrol et demek ıstıyor bu kadar

Geri