yok daha neler !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence doğru.Çocuklar bu aletleri alıp kaldırımlarda terör estirmeye başladı.

onların mantığıyla düşününce doğru. sonuçta insan gücü olmadan elektriklide olsa bir motor vasıtasıyla ilerliyorsunuz. bu onlar için motorlu bir araç sınıfına giriyor. o yüzden ehliyet istiyorlar. neyseki tüv'e sokturmuyorlar bunları muayeneye, ya bi de onu isteselerdi.

vatandaş da kendine göre haklı. sonuçta bir motorsiklet hızına ulaşmıyor, bisiklet hızında kendi çapında bi yerden öbür yere gidiyor, buna ehliyete ne gerek var diyor.

ne diyelim ALLAH bu aletlerin sahiplerine yardım etsin...

bence iyi bir uygulama,yollarda deli gibi elektirikli bisiklet geziniyor,nasıl elektirikli oda malum,motosikletle yarış yapıyorlar,ilkokul çocuklarının nasıl sürdüğünü bi görseniz aklınız gider.allah korusun,kötü durumlar ortaya çıkabilir...ama olgun yaş grubu için bir iyileştirme yapmalarıda gerekirdi diye düşünüyorum.

Ne sacmalık bu ya :D Adam spor amaclı bısıklete bınıcek bunun ıcınde ehlıet mı alsın sımdı .. Pedala verdıgın guce gorede vergı alırlarsa hıc sasırmam .. sırf para düzeneği..

bence iyi bir uygulama,yollarda deli gibi elektirikli bisiklet geziniyor,nasıl elektirikli oda malum,motosikletle yarış yapıyorlar,ilkokul çocuklarının nasıl sürdüğünü bi görseniz aklınız gider.allah korusun,kötü durumlar ortaya çıkabilir...ama olgun yaş grubu için bir iyileştirme yapmalarıda gerekirdi diye düşünüyorum.
vay be bu kadar hız yapıyorlar mı?????

2 tekerleklilerin teknolojisinden baya geri kalmışız yahu :confused:

elektirikli için geçerli galiba.haber öyle diyo.

kendime tekerlekli bilye yapacam :D onda sorun olmaz heralde :) :)

geçemiyor motoru ama yollarda nasıl makas atıyorlar öyle varya,üf üf.

elektrıklı ıse 25 km hızı gecmıyor zaten

Geri