Malum, çoğu kullanıcı gibi sıkıntım yırtılan eskiyen korna düğmeleri... 
3 Alternatif var...
1-Direksiyon değişimi. (1500TL ve üzeri)
2-Sadece düğme değişimi. (15-30TL)
3-Airbag kapağı değişimi. (35-50TL)
Ama benim aracımın önceki sahibi, oraları deri kaplatmış, (Bence amatörce yapılabilecek en estetik çözüm
) birde armanın yanında küçük bir kesi var, artık portakal falan yerken bıçaı direksiyona mı kaydırdı
bilmiyorum ama, zaten düğme yerleri deri kaplandığı için sadece düğmeleri değiştiremem....
Airbag kapağını değiştirmeyi düşünüyorum ama, görünümden daha önemli birşey var oda;
Allah göstermesin Kaza anında kafamı ya açılan airbag in yumuşak kollarına birakacağım, yada benim göz zevkim bozulmasın die değiştirdiğim kapak yüzünden açı-LAMAYAN airbag'in 50Tl lik plastiğine çarpıcam
Arkdaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın, işi plastik enjeksiyon v.s. olan bilgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz... :help:
Benim endişelendiğim nokta ise yeni alınan airbag kapağının sert olması, ne bileyim kaza anında yırtılmaması v.b. sorunlar......
Aşağıdaki resimlere bakarsanız anlayacağınızı umuyorum.....

3 Alternatif var...
1-Direksiyon değişimi. (1500TL ve üzeri)
2-Sadece düğme değişimi. (15-30TL)
3-Airbag kapağı değişimi. (35-50TL)
Ama benim aracımın önceki sahibi, oraları deri kaplatmış, (Bence amatörce yapılabilecek en estetik çözüm

Airbag kapağını değiştirmeyi düşünüyorum ama, görünümden daha önemli birşey var oda;
Allah göstermesin Kaza anında kafamı ya açılan airbag in yumuşak kollarına birakacağım, yada benim göz zevkim bozulmasın die değiştirdiğim kapak yüzünden açı-LAMAYAN airbag'in 50Tl lik plastiğine çarpıcam

Arkdaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın, işi plastik enjeksiyon v.s. olan bilgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz... :help:
Benim endişelendiğim nokta ise yeni alınan airbag kapağının sert olması, ne bileyim kaza anında yırtılmaması v.b. sorunlar......
Aşağıdaki resimlere bakarsanız anlayacağınızı umuyorum.....
Ekli dosyalar
Son düzenleme: