yırtılan korna deri kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımın sol korna butonu tamamen yırtıldı serviste 45 yan sanayide ise 15 lira istediler. orjinale o kdr para vermek istemedim yan sanayiyede güvenemedim. bugün korna butonunu söküp kullanmadığım bir cüzdandan üzerine göre bir parça kestim ve japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım. güzelde oldu ve hiçbir maliyette gerektirmedi ayrıca orjinalini alsan yine yırtılacak ama deri her zaman sağlam kalır.bu biraz özensiz olmasına rağmen iyi oldu biraz kullanayım daha güzelini yapacağım.

attachment.php

Ekli dosyalar

• IMG_9523d.webp
    IMG_9523d.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 972
Moderatör tarafında düzenlendi:
yeni modellerde de mi aynı sorun var:) ben sadece eskilerde var sanıyordum:D

korna yırtılması, airbag izi
bu direksiyonların vazgeçilmezleri :D

Ben Aldım Yansanayi başlarda biraz sertti sonradan düzeldi hiç bir problem yok şuan

"Aynı sorunu bende yaşıyorum aldığımda sol korna butonu yırtık idi şimdi sağda gidiyor:( yansanayi dediğiniz gibi iyi ise fiyatı uygun gibi..Ancak bu modele göre değişir sanırım değilmi?"

Bende de yırtılıyordu , komple kestim attım o kısmı.Rover Jeep in düğmelerini koydum.Direk düğme , artık biraz zor yırtılır ,cünkü direk düğmeli oldu deri falan yok arada.

Bende de yırtılıyordu , komple kestim attım o kısmı.Rover Jeep in düğmelerini koydum.Direk düğme , artık biraz zor yırtılır ,cünkü direk düğmeli oldu deri falan yok arada.

bi fotosunu ekleseydin iyi olurdu valla

benim astra f nin de sol buton üzeri yırtık. bir çaresi var mı acaba arkadaşlarr??

keşke astra G içinde korna kısımları çıkarılabilir olsada servisten alsak :(

keşke astra G içinde korna kısımları çıkarılabilir olsada servisten alsak :(

kesinlikle.işte bazı ince detaylar .. malesef bunu düşünememişler.

Geri