yine yeniden tavsiye istegi

Ben 1977 yılında bir sene kadar Konya'da eğitim gördüm, o zamanlarda bile Konya'nın sanayisi ülke çapında çok itibar görürdü. Rahmetli Erbakan ağır sanayi hamlesinin ilk adımlarını Konya'da atmıştı. Şimdilerde geri kaldıysa bu duruma gerçekten çok üzülürüm. (Benim zamanımda Özkaymak otobüs firmasıydı, tek yaptığı Kontaş'la rekabet etmekti, demekki para her zaman saygınlık kazandırmıyormuş :()

Ben 1977 yılında bir sene kadar Konya'da eğitim gördüm, o zamanlarda bile Konya'nın sanayisi ülke çapında çok itibar görürdü. Rahmetli Erbakan ağır sanayi hamlesinin ilk adımlarını Konya'da atmıştı. Şimdilerde geri kaldıysa bu duruma gerçekten çok üzülürüm. (Benim zamanımda Özkaymak otobüs firmasıydı, tek yaptığı Kontaş'la rekabet etmekti, demekki para her zaman saygınlık kazandırmıyormuş :()
şimdi de var otobüs firmaları ama yanında otel işletmeleri ve opelin ve chevroletin bayiliğinide yapıyorlar. sanayi hala gelişkin ancak opel gibi araçlar üzerine usta yok. para azaldı millette. cogu kişi doganlara şahinlere corollaya biniyor bunların ustası çok olunca masrafları düşüyor. parası olan sıfır alıyor onlarda zaten servise gidiyor. yani işin kötü yanı 93 model bir aracı tamir ettirmeye kalktıgımda servisler yılına bakmıyor 0 araçlarla bir tutuyor.sanayide ucuza yaptırmaya kalksan ya iyice bozuyorlar yada yaptık diye gösterip parayı alıyorlar.

Geri