Yine tabiki Bemeweyyyyyyyyyyyyyyy :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eray-FB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlımolsun kazasız belasız.

hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun, güle güle ve iyi günlerde bin inşallah.

Çok teşekkürlerr

eray hayırlı olsun öncelikle ama sölemeden edemicem BMW'nin eni tipini sevmediğim aracı motora laf yok :D

Sağol kardeşimm, bende tipini beğendim motoru çok zayıf geldi :)

1.3 niyabalım :D:D:D:D

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanının. 2 ay önce c corsayı verip bundan alıyordum, renk de aynıydı. forumdakiler yok dedi :) yine de yaza aynı olayı düşünüyorum. km, bakım durumu, boya durumu vs nedir? 13.000km çiziksiz 1.2 silverline spor paket le takas düşünülürmü? hayırlı olsun diyip satılırmı dedik, biraz abest bir mesaj oldu ama :)

Hayırlı olsun darısı bana olsun

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanının. 2 ay önce c corsayı verip bundan alıyordum, renk de aynıydı. forumdakiler yok dedi :) yine de yaza aynı olayı düşünüyorum. km, bakım durumu, boya durumu vs nedir? 13.000km çiziksiz 1.2 silverline spor paket le takas düşünülürmü? hayırlı olsun diyip satılırmı dedik, biraz abest bir mesaj oldu ama :)

Öncelikle teşekkürler özelden cevaplayım sorularını :)

offfff hayırlı olsun inş kazasız belasın ğünlerde kullanırsın yenı aracını inş ilerde bende istıom böle bişiler :) alacam bende koyacam resimleri cayır cayırrrrr :) araç çok guzel görünuo inş daha iyilerini alırsın

güzel araç bmw tadı başkadır(sportif arkadan itişin)hayırlı olsun.kazasız belasız...

Allah kaza bela göstermesin..Maşallah..

EE hayırlı ossun bakammm

Geri