Yine Nazar Değdi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkd. cana gelen bir şey yok cok sukur babam geri geri gelirken direge carpmıs benım acilen su park sensorlerını daha yuksek ses veren bir şeye baglamam lazım bu mumkun mu :)

birde tamponun boyatıcam orası kesınde sızce stopları nasıl yapayım parcalanma yok sadece çatlama var daha once sınyal ve geri vites lambalarının bulundugu yerlere kırmızı folyo cektırmıstım bıraz soyulmuslar acaba komple folyo yaptırsam olurmu

snc00012q.jpg

snc00014x.jpg

snc00015q.jpg

Son düzenleme:
geçmiş olsun.. ne diyelim cana geleceğine mala gelsin...

hiç görünmüyor bile bişey yaptırmanıza bile gerek yok geçmiş olsun

Aynı şekilde babam da bizim Corsa yı vurdu geçen,park sensörü ötene kadar ben vurmustum diyor :D Yine aynı biçimde stop çatlamış :D Geçmiş olsun.

Aynı şekilde babam da bizim Corsa yı vurdu geçen,park sensörü ötene kadar ben vurmustum diyor :D Yine aynı biçimde stop çatlamış :D Geçmiş olsun.

babamın 2. vukaatı :) o yuzden o sesı bı şekılde yukseltmem lazım benım :D duymadım dıyor :D

Geçmiş olsun.
Park sensörü bazen rehavet yapıyor. Sivri çiçeklik v.s.lerde pek işe yaramaz

yerinden oynamış sankii..

geçmiş olsun, folyoyu yenilersen hem çatlak stop bir arada durur,hemde stobu değiştirmeden durumu kurtarırsın

geçmiş olsun, folyoyu yenilersen hem çatlak stop bir arada durur,hemde stobu değiştirmeden durumu kurtarırsın
gecmış olsun
evet aynen berker abı dedıgı gıbı folyoyu yenıle bence anlasılmaz ozaman;)

Geri