Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallierim link' Alıntı:Yazılım konusunda iyi bilgiye sahibim.Videodan bir inceleme yapmayı deneyecem.zor görünüyor ama birkaç programla belki bulabilirim plakasını.Geçmiş olsun Hasan abi.
sallierim incele belki çıkarırsın plaka olsa çok hoş olacaksallierim link' Alıntı:Yazılım konusunda iyi bilgiye sahibim.Videodan bir inceleme yapmayı deneyecem.zor görünüyor ama birkaç programla belki bulabilirim plakasını.Geçmiş olsun Hasan abi.
sallierim bendeki orijinal video daha net youtube attığım bozuk görüntü yapabilirsen kargoyla orijinal videoyu göndereyimsallierim link' Alıntı:Yazılım konusunda iyi bilgiye sahibim.Videodan bir inceleme yapmayı deneyecem.zor görünüyor ama birkaç programla belki bulabilirim plakasını.Geçmiş olsun Hasan abi.
en azından şikayet eder ceza yedirtir abi.video da kanıtı.Allah korusun daha büyük kazaya da yol açabilirdi ş.siz herif..DERSİMLİ link' Alıntı:Sevgili dostum bu insan başlı su sığırını bulsan ne yapacan zaten adam olsa dururdu, ben sinyal vermiştim diyecek falan filan sinir olduğunla kalacaksın.
abi Virtual Dub diye bir program var.bu program videolarda netleştirme falan yapıyor.ne oranda netleştirme yapacağının garantisi yok.belki çok iyi netleştirir belki hiç fark bile etmez.şimdi youtubedeki videoyu indirdim FLV formatindan AVI ye çeviriyorum.inceleyecem belki netleştirebilirimhasanacar link' Alıntı:sallierim bendeki orijinal video daha net youtube attığım bozuk görüntü yapabilirsen kargoyla orijinal videoyu göndereyim