Yine Beddua Ettim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte bu yüzden kasko gerekli oluyor. Kaskosu olmayan arkadaşların düşünmelerini öneririm.
Not: Herhangi bir kasko şirketiyle hiçbir alakam yoktur :)

neonal' Alıntı:
İşte bu yüzden kasko gerekli oluyor. Kaskosu olmayan arkadaşların düşünmelerini öneririm.
Not: Herhangi bir kasko şirketiyle hiçbir alakam yoktur :)

Terbiyesiz insanlar durup ben aracınıza vurdum deseler kendi trafik sigortalarından bu hasar karşılanır.
Yani bu durumda enayi pozisyonuna düşerek,ben kaskomu bozmak zorunda kalıyorum.

geçmiş olsun

geçmiş olsun,var böle insanlıktan nasibini almamışlar, benimde arka kapıya takmış kaçmış bizim komşu özür dilemesini bekledim bişi yapmadı bu gece ankaraya dönüyorum ben de bi hayvanlık yapıp tornavida çizim çalışcam kaput üzerinde :mad:

X18XE' Alıntı:
bu gece ankaraya dönüyorum ben de bi hayvanlık yapıp tornavida çizim çalışcam kaput üzerinde :mad:
:) :D :kop:

geçmiş olsun kardeşim. Böyle cahil insanlar halen aramızda malesef.

Gecen gün gazetede yazmıslardı: Adam kadına carpıyor - evet olay yerinde duruyor, hepimizin zannetdigi gibi degil, yani trafik önlemleri icin degil, kadına Ambulansda cagırmak icin degil - hayır; arabasının ön panjuru kadına carpdıgı icin yola dagılan parcaları toplamak icin - böylece kimse hangi arabanın kadına carpdıgını anlamaması icin, ama 4 cm lik bir panjur parcasını Polislerimiz bulup - adamı yakalıyor - Kadınsa olay yerinde kurtulamadıgı icin ölüyor - Arac bir Ford Minibüs...

büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...

gözümün önünde olan olay:

polis ters yönde giderken bir yaya carpti. adam kalkti,polise :"abi pardon, özür dilerim" deyip,topallayarak ordan uzaklasti...

Allah kazasiz,belasiz sürüsler nasip etsin...

Geri