Yine Beddua Ettim !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asTRa

Misafir
Bilgi Girilmemiş
:mad: :mad: Arkadaşlar az önce aracımı park halinde bıraktığım yerde ön plakanın yerde olduğunu ve tamponun kırık olduğunu gördüm.Çılgına döndüm ve bu terbiyesizliği yapan şahsiyetsiz şahsiyete aklıma gelen her türlü bedduayı ettim.
Ya resmen dağ başında yaşıyoruz.İnsan bir arar sorar,gereken neyse yapılır.Kaçmanın alemi ne ?

insanlıktan nasibini almamış adam bunlar, sileceğin altına numara bırakmak çok mu zor??
geçmiş olsun abi.. sıkma canını önemli bişey yok ya..

eğitimsizlikten oluyo hep bide buna görgüsüzlük eklenince durum felaket oluyo yazıklar olsun ne diyim

Geçmiş olsun...

Olmuşla, ölmüşe çare yok derler... Daha fazla sinirlenipte kendine zarar verme...

Yazıklar olsun yaaa...

Geçmiş olsun valla.Benimde geçen sene arabamın sol ön kapısına gece çarpıp kaçmışlardı.Sinirini anlayabilirim ama elden birşey gelmiyor işte.Tekrar geçmiş olsun

Sağolun hepiniz arkadaşlar
Ama durduk yerde böyle olunca çıldırıyorum ya !!!

gecmıs olsun kardesım...senın kı yıne yabancı bırıymıs gecen sene bızım komsu arabasını buzda kaydırıp benım aynaya vurdu ayna komple gıttı ınanmayacaksınız ama adamı kacarken yakaladım.boylelerıde var...

Geçenlerde de benim arka tampona dokundurup kaçmış eşşoğlusu !!! :mad:

GeÇmİŞ Olsun Kardesim Var Iste Boyle Vatandaslarimiz Aramizda Vazla Gormemek Lazim

abicim çok geçmiş olsun,hayvan abi bu tipler hayvan.. 3 kere geldi benim başıma ve sadece bir tanesi adam gibi davranarak yapılması gerekeni yaptı..

Geri