Yine arabaya sürtmüşler...bu kaçıncı ya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş Olsun yinede şanslısın senin önündeki arabanın dikiz aynasını kırmışlar ( Aynı araçmı acaba ) ..... Sokak cok dar Allah Beterinden Saklasın

o araba komuşunun, neredeyse 6 ay evvel kırdılar aynayı, o da taktırmadı yenisini, zaten şirket aracı kullanıyor, o yüzden reno yatıyor sürekli.sokak dar maalesef yaşanıyor böyle şeyler...

geçen hafta cumada benim arabaya kapı çarpmışlar kimin çarptığı belli ama neyaparsın arabanın rengi geçmiş allahtan pasta ile gitti ama yarım santim boya zedelenmesi var

çok geçmiş olsun,dediğiniz gibi olayın maddi boyutu bir yana, insan bi arayıp özür diler veya arabanın üzerine telefonunu yazar bırakır, yapabileceğim bir şey varmı diye bir not yazar.
Allah daha beterlerinden korusun.

O daracık sokağa aracınızı bırakmak, bu tarz olası durumları çoktan kabul ettiğiniz anlamına gelir bence.

ya tamam kazadır adam gelip bilerek sürtücek değil sonuçta kendi arabasıda hasar görüyor ama insan bi telefon numarası bırakır bi özür diler
aynısı bizimde başımıza geldi bi dükkanın önüne arabayı koyduk yanda borda bi megane vardı içeri girdik arabanın sahibide içerde sonra adam dükkandan çıktı megane e bindi gitti bi kaç dk sonra arabanın yanına bi gittim arka çamurluk çizik ve bordo boya bulaşmış e be şer... içerde olduğumuzu biliyorsun bi çık arabadan da gel kusura bakmayın de bişey de 3 kuruş parayı istiycek değiliz senden

O daracık sokağa aracınızı bırakmak, bu tarz olası durumları çoktan kabul ettiğiniz anlamına gelir bence.

apartmanın bulundugu sokak, araba gözümüzün önünde olsun diye bırakıyorum.ben de yıllardır bu sokaklara araba bırakırım daha kimsenin arabasını çizmedim, biraz dikkat ve beceri gerekiyor.ama bunlar herkeste yok maalesef.bu arada evin bulundugu tüm yakın sokaklar maalesef bu şekilde, benim için çözüm yok yani :(

berker abi cok geçmiş olsun allah beterinden saklasın....

bence cizeni tespit edin ve kalayı basın.

gecmıs olsunnn hayvandan bol ne varkıı

Geri