Yıllık Bakımı 3de 1 fiyatına yaptırdım.(1.3 Astra Dizel 2009)

GM yağın ucuz olduğu doğrudur. Örnek veriyim 75 TL ye corsa 1.3 için bakım seti bulmak mümkün 10-40 GM yağ ile birlikte :)

opak var bide

9 ay önce 15000 ilk bakımını 385 TL yaptırmıştım YETKİLİ serviste. Servisler asla bu fiyatlardan düşmüyor. ÖZEL servisler daha makul rakamlarla karşınıza çıkıyor. 10 kere servise gitsen 1 brodvey alırsın o paraya.

Ben de bu yıla kadar hep seviste yaptırdım ve 1.3 CDTi için 300 - 350 TL civarında verdim. Ocak ayında telefonla sordum, yine 380 TL fiyat verince artık garantisi de bittiği için İstanbul'da özel Opel Ataşehir servisinde yaptırdım. Gayet memnunum.

-Motor Yağı (Mobil 1, 0W-40),
-Yağ Filtresi,
-Mazot Filtresi,
-Hava Filtresi,
-Polen Filtresi,
Ayrıca,
- Motor temizliği (ilaçlı)
- Far ve Fren kontrolleri olmak üzere tamamına 220 TL verdim.

Hem gayet ilgili ve özenli çalışıyorlar, hem de her şey gözünüzün önünde yapılıyor, aklınıza takılan hususları açıklıyorlar....

İyi ve keyifli sürüşler!

ben haziranda combomu çankırıda özel servise götürdüm.
Motor yağı( mobil 1)
mazot filitresi
yağ filitresi
hava filitresi
polen filitresi
motor temizliği
cam suyu
ve son olarak araç kontrolu
toplam 180tl verdim.

İvedik'teki özgür bey diye bahsettiğiniz 88 oto sanayi 750 sok. 7 numaradaki benli opel servisinin sahibi özgür beyse eğer kesinlikle doğru seçim oılmuş. Ben iki defa benim astrayı götürdüm. tavsiye ile ilk gittiğimde sanayi dükkanı ile karşılaşınca tedirgin olmuştum. özgür, yetkili servis kökenli, iki üniversite bitirmiş ama sanayici olmuş, iri cüsseli ama aşırı kibar olan enteresan bir arkadaş. yağ kaçıran arabama "ne yapılacak" diye sorduğumda "kanamasını durdurup ameliyata alacağız" şeklinde cevap vererek tebbessüm etmeme sebeb olmuştur kendisi. hesap 30 tl tutu ama benim arabamıda yıkamaya gönderdi. diğerleri gibi sonradan bozulmaz inşallah.

ben son bakımımı kampanya varken yaptırdım opal de 100tl ye mazot,hava,yağ filtreleri + yağ hepsi içinde .

Geri