Yıllık Bakımı 3de 1 fiyatına yaptırdım.(1.3 Astra Dizel 2009)

turgay10x

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ankarada o kadar araştırdıktan sonra 30 bin bakımı için söylenen fiyatlar çok uçuk geldi 510-550 diyorlar %10 indirim yapıyoruz diyorlar. Zaten mazot fiyatları belimizi büktü bide servislerde bukadar sömürülmek acı.
O yüzden ivedige gittim 175 tl ye iç dış yıkama dahil bakımını yaptırdım. Özgür bey sağolsun pırıl pırıl yaptırmış. 10 lirada bahşiş verdim. Yağ 5-30 GM kullanıldı.
Babamın arabayıda oraya götürmeyi düşünüyorum.
Sanayide usta bulmak gerekti bende buldum.
Daha önce serviste 15 binde arabayı bile yıkamadan vermişlerdi.

yetkili serviste 112 liraya yapıyorlar zaten ustam opal opis opan

Ankarada Opan Opis Opal Reis hepsine sordum en aşağı inen 470 dedi

470 eminmisin parça fiyat listesi istedinmi ne değişiyorlarmışda 470 tutuyormuş trigeridemi değiştiriyorlar.. normal bakım dediğin nedirki 100 bilemedin en pahalı yere gitsen 200 tl tutar.. yağ değişiyor filtreler değişiyor süprize çıkarsa belki ön yada arka balata değişir o kadar..

112 lıraya bakımda bence bır yanlıslık var.gecen sene son bakımımı 180 lıraya yaptırmıstım ben ozel servıste.

470 eminmisin parça fiyat listesi istedinmi ne değişiyorlarmışda 470 tutuyormuş trigeridemi değiştiriyorlar.. normal bakım dediğin nedirki 100 bilemedin en pahalı yere gitsen 200 tl tutar.. yağ değişiyor filtreler değişiyor süprize çıkarsa belki ön yada arka balata değişir o kadar..
dogrudur servis pahalidir
yaptiklari polen filitresi,mazot filitresi,hava filitresi yag birde cam suyu felan söyle bir kontrol :D mazot filitresi 60tl hava filitresi 30 küsür gerisini sen düsün :D

GM 5 30 30 TL zaten :)

100tl doğrudur. bizde izmirde 1.3 astra yı 100 tl ye yaptırmıştık. ama sanırım belli bir yaş üzeri kampanya vardır. normalde 200-250 arası tutuyordu zaten

5 yas ya da 3 yas uzerıydı yanılmıyorsam bu kampanya

Geri