Yıllık Bakım Konusunda Lütfen Yardım

kardesım araban degılmı durmamı dıolar ole seymı olur kardesım ben sızı ızlıcem nasıl işçilik yapıosun dersın olur bıter öle bi hakkın war yani

arkadaşlar. bursada bildiğiniz kaliteli ve ucuz olan opel servisi varmı...bana özel mesajdan bilgi veririseniz sevinirim.birde aracım opel combo üste şu çıtalardan taktırtıcam nerden taktırtmamı öneirirsiniz

özel serviste olsun ama opelden anlasın

ben servıse gıttımmı yukarı ıcerde fln bekleyın dedılermı gıtmıyorum dıyıp kesıp atıyorum ordakı calısanların araclara nasıl davrandıklarını gorunce 1 sn bıle ayrılmam aracımın basından

Yarın Ankara Opal Yetkili servisine aracımı bakıma götüreceğim. Yıllık bakım konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Nelere dikkat etmeliyim yıllık bakımda araçla ilgili hangi işlemler yapılıyor, hangi parçaların değişmesi gerekiyor. Araç 2006 model Opel Combo City Plus 1.3 CDTI Garanti kapsamın da 15.000 bakımına götüreceğim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Beyefendi zaten serviste 15.000 km bakım listesi vardır o listeye göre aracınızın tüm bakımlarını yaparlar sizin yapmanız gereken aracınızın başında durun.
Aracınızın el kitabında motor ve bakımlar kısmında 15.000 km de yapılması gereken bakımların listesi var inceleyebilirsiniz.
;)

Geri