Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zafer OPSER dediğin yer İstanbuldamı. OPSER diye bi site buldum fakat malzeme fiyatları yazmıyor. telefonlamı fiyat alıyorsun. Güvenilir bir yermi?ben bugün topkapı odak da yaptırdım rahatladımodak ve arkasda var ama sanki gizli yapıyolarmış gibi hiç bi yerde duyurulmamış. telefonla sordum öyle gittim... zaten servis danışmanları çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar... herzaman sanayiye gitmeden aynı işlemi serviste ne kadar araştırırım... artık sanayide uçtu. çok uçuk rakamlar çekiyorlar. en sağlamı parçalar opserden işçilik servisten
ayrıca opserde parçalar toplam 75 gibi bi rakamdı sanırım 25 de kdv dahil işçilik oluyor. sanayide yaptırın bakalım 25 e parçalar sizden olsun. kaç kişi yapacak... adamlar 150 200 arası istiyolar parçalar sizden olursa 50 60 işçilik istiyorlar. deneyin burayada yazın sonucu
arabayıda iç dış pırıl pırıl yıkıyorlar
ben bugün topkapı odak da yaptırdım rahatladımodak ve arkasda var ama sanki gizli yapıyolarmış gibi hiç bi yerde duyurulmamış. telefonla sordum öyle gittim... zaten servis danışmanları çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar... herzaman sanayiye gitmeden aynı işlemi serviste ne kadar araştırırım... artık sanayide uçtu. çok uçuk rakamlar çekiyorlar. en sağlamı parçalar opserden işçilik servisten
ayrıca opserde parçalar toplam 75 gibi bi rakamdı sanırım 25 de kdv dahil işçilik oluyor. sanayide yaptırın bakalım 25 e parçalar sizden olsun. kaç kişi yapacak... adamlar 150 200 arası istiyolar parçalar sizden olursa 50 60 işçilik istiyorlar. deneyin burayada yazın sonucu
arabayıda iç dış pırıl pırıl yıkıyorlar
Hatta bazı yerler uçmuyor adeta uzayda geziyor. İki gün evvel eski model aracımın kaloriferini devreye alalım dedik. Radyatör peteğini geçen sene kontrol ettirmiştim ama ne olur ne olmaz diye bakımını yaptıralım dedik. Şişleme işlemi yapmış, işçilik için istediği rakam 40 TL. Allahtan kork be adam zaten bunun yenisi 40 TL. (ustanın arkadaşı diye samimiyetine güvendik baştan pazarlık yapmadık, o nedenle kuzu kuzu 40 TL yi ödedik.) Bazı fırsatcılar aslında müşteriyi kazıklamıyor, bindiği dalı kesiyor, bir süre sonrada iş yok diye yakınıyorlar. En basiti ben bir daha o dükkana bedava da olsa iş yaptırmam, kimseyi de yönlendirmem.