Yılbaşında Büyük ikramiye size çıksa ne yaparsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demet'in çıktığı mekanı kapatıp, program çıkışında kapıya 21 kamyon gül döktürürdüm bee:D:D
bana çıkarsa direk ev gülle mülle uğraşamam parası neyse ona veririrm işte:D :D :D :D :D

ben ilk önce tipi çok kıl bi araba alırdım.Yani modeli fln düşük olacak baya sonra motorunu değiştirirdim.Ama dış görünüş aynı hiç bişi yok :):) kapaklı fln böyle sonra kırmızı ışık kalkışlarında şınanay yavrum şinanay :):)Tabi ki ilk önce bilet almam lazım :):):) ama önemli olan almadan çıkması demi ama :):)

sende içinden geçen sayıları yaz be kardeşim:D

ya hepiniz bilet numaralarınızı yazarmısınız opelim net sakinleri.görelim 1 ocantan itibaren kimler ferrarim.net e transfer olacak:D

bana çıkarsa direk ev gülle mülle uğraşamam parası neyse ona veririrm işte:D :D :D :D :D

işte aklın yolu:Dben samtin yerinde olsam demeti önce sevgilisinden ayırmayı düşünürüdüm:D

elimizde bir armut var armudun sapı var.sapını ayıklamadan yiyemeyiz dimi:D

Açikçasi Opelime Bu Kadar Değer Vermezdim çiksaydi..doğruya Doğru.

Önce istifa ederdim

sitenin 10 yıllık masraflarını cash öderim:D

sıfır X5 :D fazlasında gözüm yok

İlk mesai gününde iş yerime gider sırasıyla tüm amirlerime iyi bir sopa atardım ilk iş olarak...Gerisini de sonra düşünürüz... :good:

kendime havuzlu bi ev alır bi tane seat leon cupra (şeker beyazı) alır parayı bankaya yatırıp sonra catır catır yerim

büyük ikramiye bana çıksa ilk işim 2008 antara alırdım:kop: sonra arabamla dünya turuna giderdim:) wayyy hayali bile güzel:pon:

Geri