Yetkılı servisler neden gereksız yere bukadar pahalı ?

Zaten sanayiye gittiğinizde bunun nesi var diye giderseniz yandınız, sizi bi güzel soyar ondan sonrada abi bu problem elektirikçilerin içi ben anlamam diyip birde elektirikçiye para bayılman için yollarlar.
O yüzden sanayiye gittiğinizde ordaki ustaya ne yapması gerektiğini siz söylemelisiniz.
Oraya gittiğinizde açık net ve kendinizden emin olarak yapması gerekeni söyleyin eğer itiraz ederse hemen oradan ayrılın.
Aracınızdaki sorunla ilgili soru sorun kem küm ederse oradan hemen ayrılın.

Bir zaman özel servise gitmiştim, arkadaşa şanzumanla ilgili bi soru sormuştum. Arkadaş bana abi bu modeller çok sorunlu bunlarda CVT şanzuman var demişti. Hemen arkama bakmadan ordan ayrılmıştım.

ucuz etin yahnisi de bi başka olur hani..:)
ogen arkadaşımız çok çoookk önemli bir noktaya değinmeden geçmemiş tebrik ediyorum.. özel hastane misali tahlildi rotgendi kandı idrardı komple hastaneyi dolaştırırlar:))) birde savas abinin dediği gibi her işten anlarım misali yerlerden uzak durmalı.. sanayi esnafı ister istemez ford-opel-fiat-vw yan yana yazıp tabelaya asıyor.. ama her sanayi de bir markanın bir işin asıl ustası vardır araştırmak lazım..

misal konya da bir mercedes kamyon ustası var arabanın sesinden arıza tespit yapıyor..

5 yaş üzeri opellere 99 ytl ye mini bakım yapıyorlar , yakınınızdaki yetkili servise bir sorun derim

Geri