Yetkılı servisler neden gereksız yere bukadar pahalı ?

peki arkadaşlar bizlere sekreterınden temızlıkcısıne kadar olan ucretlerı yansıtmaları normal mı :)

:good::good::good::good::good:

yetkili servisede tüm calisanlarinin (sekretrinden tutun temizlikcisine kadar) bu servis gelirinden saglaniyor araba satisindan fazla kar etmiyorlarlar sonucta ayda kac araba satiyor arac basi 3000tl kar ya var ya yok...
Haklısınız hatta 3.000,00 TL bile kar etmiyorlar iyi pazarlıkçıysanız:) Servislerden iyi kar ediyorlar tabii ki de ancak fix bakımlarda da pazarlık mümkün:cool: Ama şu da var, bosch filtre grubuyla ve mobil 5-30 yağ ile sanayide kendi ustama yaptırdığım toplam masrafı 150-200 lira olan bakım karşılığı yetkili serviste görmediğim yağ ve filtrelerle 300 liraya yaptırmak bana da mantıklı gelmiyor.:(

peki arkadaşlar bizlere sekreterınden temızlıkcısıne kadar olan ucretlerı yansıtmaları normal mı :)

bunu parcalarda bile yapiyprlar bir filitre 2 tl ise sana 8 hatta 10 tl ye satiyorlara..bir parca diyelim fren balatasi onlara opel 10tl ye veriyorsa sana 70 tl :D
ben mercedesde üretilen merkezi benzin dagitimi parcasinin maliyetinin 12 euro ama satisinin 240 euronun üzerinde oldugunu bilirim :D

yetkılı servıslerden soguttunuz benı yemın ederım :)
ama sanayıde yaptırdıgın ısede emın olamıyosun yetılıde en azından kafan rahat acaba baska bıyerden sorun cıkarmı dıye dusunmuyorsun..

yetkılı servıslerden soguttunuz benı yemın ederım :)
ama sanayıde yaptırdıgın ısede emın olamıyosun yetılıde en azından kafan rahat acaba baska bıyerden sorun cıkarmı dıye dusunmuyorsun..
Yetkili servis elemanlarının ne kadar kalifiye eleman olduğu da önemli. İşini doğru yaptıktan sonra ve hakkını vererek çalışıyorsa, sanayideki ustalarına yaptırdığın bakımlar, servislerde yaptırdığın bakımlarla denk hatta aceleyle yapılmadığı için daha sorunsuz gibi geliyor bana.

benım sıkıntımda bu noktada
hep yetkılı servıse gıttıgım ıcın
tanıdıgım ıyı bır servıs yok maslak sanayıde...

O zaman yetkili servise devam. Tanımadığın ustanın faydasından çok zararı olur. Macera aramaya gerek yok.

evet oyle gozukuyor ama bukadar fıyat farkıda can sıkıyor....

Eski aracımı hep sanayideki ustalara götürürdüm, ne kadar iyi usta olsalarda çoğu zaman işi aceleye getirdiklerini gördüm. Çünkü gelen hiç bir aracı geri çevirmek istemezler, sonuçta para kazanacaklar. Bu nedenle geleni boş çevirmemek içinde ellerindeki işi alelacele özentisiz olarak bitirme derdine düşerler. Bu nedenle de ya bir vidayı sıkmayı unuturlar yada ne bilim bir şeyi eksik yaparlar. Servislerde bu sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü adamlar randevu ile çalışıyorlar.

ucuz olsalar yetkili servis olamazlar hiç yoksa 20 lift vardır her birinde..
20 lift 100 çalışan demek.. 10 çalışan 100 sigorta pirimi demek..

Geri