Yetkili servis problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismayil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben zaten hata kısmında değilim. Ama bunun için bi özür bekliyorum. Onuda bi tarafa bıraktım. Geri ödememi 1 ay sonraya erteliyolar. Dünyanın neresinde görülmüştür bu ya. Ama problem onlarda değil herşeyi sineye çeken biz türk toplumunda. avrupada yapsınlar bunu da göreyim

Böyle bir şeye şahit olmuştum kredi kartlarından yapılan ödemelerde, herhangi bir aksilik sonucu geri ödeme 1 ay sonra yapılıyor, hatta yanımdaki adam bir ayda para mı işletcekler demişti koskoca Carrefour için, gülmüştük arkadaşla baya Carrefour senin 200 YTL nin bir aylık faizine mi kaldı die:)

Tabiki bu işletmeyede bağlı vercek olan nakit çıkarır verir, alır parasını bir ay sonra bankadan;)

Opel servisine gelince benimde başıma geldi çok samimi söylüyorum ya katil olur ya da sabıka yer adam, bi keresinde bakım yaptırmak için gitmiştim orda arabanın V kayış gergi ünitesinde arıza olduğu çıktı (zaten ses geliyordu nerden geldiğini sormak içinde götürmüştüm). Orda bana yaklaşık 600 ytl gibi bir rakam çıkardılar bende kredi kartıma güvendim. Neyse ödemede kredi kartımın limiti dolduğu için 300 YTL eksik çıkardım ve adam gözümün önünde arabamın anahtarını cebine attı. Yarısını verdim kimlik bırakayım verin arabamı alim gelim paranın geri kalanını diyorum yok diyorlar askeri kimlik var onu bırakayım yine olmaz. Yok procedur yok kurallar fln, ok dedim ozaman bana bir araba verin, araba yok (yalan halbuki yağlı müşterilerine veriyorlar). Neyse arkadaşı aradım o getirdi yoksa kaldık Adana'ya 10 KM uzakta birde anasının nikahına servis açmışlar. Velhasıl bunlar böyle bir bakıma 600 ytl almasını bilirler, bakımdan sonra arayıp dalga geçer gibi memnun kaldınız mı demesinide bilirler. Bi kere zaten arayan kızı aradığına arayacağına pişman etmiştim telefonda 10 üzrinden kaç verirsiniz dedi 1 dedim birde üstüne... neyse öle işte sinirlendim yine :mad:

Geri