yetkili servis önerisi...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
güvenilir bir yetkili servis önerebilirmisiniz arkadaşlar anadolu yakasın olursa sevinirim teşekkürler.

İstanbul lu üyeler nerdesiniz?

Maltepe Erpaş' ı öneririm.

aracın yenimi ? garanti kapsamındamı ? eğer garantide değilse -
OPEL TEAM (BOSTANCIDA)

Berat, Opel Team'in yerini biliyor musun, tarif edelim mi? :D

Gedizlerin çalışan personeli sayılırım..Bir sorun olursa veya ihtiyaç halinde temas kurabilirsiniz..

Bugün OPEL TEAM deydim. aracımın (vectra comfort 1.6 2001) 30000km bakımını yaptırdım. yetkili servislere kıyasla çok farklı. araçta standart değişmesi gereken şeyler yerine gerkli şeyleri değiştirdiler. Örneğin bujilere baktılar sorun yok. benzin filitresi temiz gerek yok. bunlar yerine yağ polen hava filitresi ve yağ değişti. araca genel bir kontrol yaptılar. (bu arada aracım çok temizmiş :) ) birde test sürüşü.
bu saydıklarım sonucunda (3 filitre ve yağ +işçilik)fiyat 120YTL + 60 klima gazı

ilave olarak birkaç boya rütuşu ve yazılım güncellemesi şirketten (birde ananas suyu)

keşke garantim bitse de:D

Gedizlerin çalışan personeli sayılırım..Bir sorun olursa veya ihtiyaç halinde temas kurabilirsiniz..

mehmet kaşınma abicim nerden bahsettiginin farkındasın dimi sen hee bu ara benim işim olacak o firmayla yardımlarını bekliyorum:)

Geri