yetkili servis mi usta mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben daha önceki aracıma fiat tan ekspertiz raporu aldım. sadece ön iki çamurluk boyalı diye. başka sıkıntısı yok diye raporuda yazdılar. ancak daha sonra aracı aldığım kişi bile itiraf etti. arac kazalı tavanda işlem var. motor alev almış. aracı galeriye götürdüm takasa galerici baktı alet dahi kullanmadan nerede ne var söyledi bire bir örtüşüyor. önemli olan senin götürdüğün kişiye güvenmen. eğer al sat işi yapmıyorsan bir tane güvenilir ustan olsun fazla alsın- eksik alsın ama araç güvenliğini sağlasın. ben fiatla mahkemelik oldum. bişey çıkar mı bilmiyorum artık umrumda da değil çünki artık opelciyim

yetkili servis bildiğini söyler yani istesede yalan atamaz cunku sonra başı ağrır... usta ise işini canı nasıl istiyosa öyle yapar... öyle ustalar varki memlekette hiçbi yetkili servis yetişemez... öyle ustalar varki memlekette güvenilmeyen dürüst olmayan... yani işi kurumsallaştırmadan geneline deil bireysel olarak bakalım... bence tanıdıgınız dostunuz bi usta ise hayatınız boyunca araba konusunda sırtınız yere gelmez... eger yok ise arabayı ustaya götürürseniz şansa kalmıştır...

şu sağlam usta bir türlü bana denk gelmedi.birileri tavsiye ediyor şu usta çok iyi diye motordan anlamadığımız için adam ne derse kabul ediyoruz inşallah birgün bende sağlam ustayı bulacağım.

Ust yeterki ismi gibi USTA olsun yeter.

Sağlam bir ustanız varsa gittiğiniz yer farketmez.Ben aracının her türlü ihtiyacını sanayide kendi ustama yaptırırım.Benim diyen adam eline su dökemez;);)

katılıyorum:good:

her zaman yetkili servis. aracı satın almadan önce biraz paraya kıyıp expertiz raporu almak en iyisi. ilerde raporda yazanın aksi bişey çıksa, o servis biter, mahfolur...

Ben expertizi yetkiliden aldım, 2 parça local boya var dedi. Onun dışında ilerde birşey çıkarsa ne olabilir ki? Ne yapabilirim acaba?

hiçbirşey :)

sonuçta yetkili servisdeki de normal bi usta üniversite mezunumu sanki sanayidekide aynı servisdekide aynı ama söle bişe var hangisi temiz ve uygun yapıosa onu tercih etmek en mantıklısın ama servis dısındada insanın içi rahat etmio servise verince için rahat oluyo oda var:):):):):)

ben Arpel yetkili serviste adanada 8 ay çalıştım ve daha sonra özel servislerde çalıştım. özel servis kim olursa olsun müşteriyi kazıklıyor bunu gördüm yani yapmaması gerekenleri bile yapıyor yetkili seviste çalışan arkadaşım tekerleği sökerken işaret vururdu özel servis açtı şimdi vurmuyor diyorki balans yapsında lastik tekrar balansa gelsin. yetkili servisin garantisi var yani bir iş yaptımı ona 1 sene garanti verir ama özel serviste yok böyle bişe. aynı parça 3 ay sonra bozulsa özel serviste o parcanın belki parasını tekrar vericen ama yetkili serviste değiştirirler garantiden bunlar bir örnekti...

Geri