• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Yetkili servis hk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hyp3rion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hyp3rion

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhabalar,

Ben 2012 astra h kasa hecbek aracım için yetkili servise gitmeyi düşünüyorum Özel servisleri vs sevmiyorum ben arabamı bırakır neyi eksikse yaptırmayı seven tiplerdenim o yüzden arabam gezmeden servise girdimi bakılsın isterim.

serviste yaptırmak istediklerim

kaput keçesi kapı contaları vs birde kolçak taktırmak istiyorum sizce yaparlarmı ?

Sizin için yapılacak işlerin parası ön planda değilse fıstık gibi de yaparlar.
Merhabalar,

Ben 2012 astra h kasa hecbek aracım için yetkili servise gitmeyi düşünüyorum Özel servisleri vs sevmiyorum ben arabamı bırakır neyi eksikse yaptırmayı seven tiplerdenim o yüzden arabam gezmeden servise girdimi bakılsın isterim.

serviste yaptırmak istediklerim

kaput keçesi kapı contaları vs birde kolçak taktırmak istiyorum sizce yaparlarmı ?

• Beğen
Tepkiler: cenk artem
Sizin için yapılacak işlerin parası ön planda değilse fıstık gibi de yaparlar.
Değil hocam ben özel servisleri sevmiyorum kolçak yokmuş ellerinde telefonda sordum da diğerleri için bi gideyim

Değil hocam ben özel servisleri sevmiyorum kolçak yokmuş ellerinde telefonda sordum da diğerleri için bi gideyim
Tuvaleti de sevmiyoruz ama günde bir kaç kez uğruyoruz.

İş yaptırmak için illaki servisi sevmek gerekmez ki. Dışarıda 1 lira olan Yetkili serviste 11 lira, para mühim değilse aradaki on lira rahatsız etmiyorsa illaki de yetkili servis derim.

Tuvaleti de sevmiyoruz ama günde bir kaç kez uğruyoruz.

İş yaptırmak için illaki servisi sevmek gerekmez ki. Dışarıda 1 lira olan Yetkili serviste 11 lira, para mühim değilse aradaki on lira rahatsız etmiyorsa illaki de yetkili servis derim.
Hocam ben ordan oraya gitmeyi sevmiyorum ben aracımı bıraktıgım zaman o dükkandan tamir olmadan cıkmayacak :(

• Beğen
Tepkiler: Azak
Geri